Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MotyLLek16-prawdziwy

8.08.-----Pamietnik moje odchudzanie

Polecane posty

Witam:) Zaczynam pisac pamietnik o swoim odchudzaniu, jezeli ktos sie przylaczy to swietnie, jesli nie to nieszkodzi, pisze go for me:)Wiem,ze jesli naprawde mi sie uda, to ten topic stanie sie popularny....a jesli nie to ja przestane pisac, a on zginie smiercia naturalna.... Moze cos o mnie: mam zaledwie 16 wiosen,a ciagle mysle o odchudzaniu, i ciagle sama siebie w tej kwesti zawodze;/ Dzien 8sierpnia bedzie koncem moich problemow emocjonalnych, pokaze sobie ze mam silna wole, ze potrafie:) Mam 160cm i waze ok.50kg. MOJE CELE: 1) 14.08----->46kg 2) 24.08----->44kg 3) 30.09----->43kg Na poczatek planuje 17dni glodowki.Ze wzgledow odchudzajacych jaki zdrowotnych.Potem prawidlowe wyjscie:) Wiem,ze po glodowce nawet przy prawidlowym wyjsciu wroci mi pare kg w postaci wodu, ale potem zwlcze i to:) Jutro pod koniec dnia napisze jak sie 3mam:)

Gość zabaaaa
szczerze to ty lepiej do psychologa sie udaj a nie myślisz o odchudzaniu

Witam :) Nie uwazam, abym potrzebowala psychologa... Dzis nie zaczelam sama gldowka, postanowilam miec takie 2 dni przygotowania, a potem 15 dni glodowki.... Zjadlam dzis troche wisni, jakies 10dkg i pomidora, wszystko zamiast sama woda zapijam czerwona herbata, bo mi jakos lepiej:)

A wiec komunikuje, ze jestem beznadziejna....zjadlam oprocz wisni i pomidora loda rozka i 4 ciasteczka, cuuuudownie;/ Oby tak dalej,a z dolka nie wyjde i nie bede juz szczesliwa...bo siebie takiej nie zaakceptuje....napewno nie.... Nie wiem dlaczego to robie...przeciez tak bardzo mi zalezy... I wiem juz co bede jadla dzisiaj do konca dnia: NIC, jedynie moge popic herbata....moze jak sobie przeczyszczajaca zrobie to przeleci szybciej mi wszystko....Chociaz juz na kibelku bylam.... Co ja mam ze soba zrobic...nie wiem....moze sobie zrobie jakas liste rzeczy, na ktorych mi mzalezy, uswiadomie sobie, jakie sa dla mnie wazne....moze jutro...ja juz sama sobie nie ufam...

Ty chyba żartujesz?? Powiedz, że to żart. :/ Najpierw piszesz, że zawaliłaś itd. a teraz idziesz po pepsi?? Napij się wody albo zrób sobie zwykłą herbatę. A najlepiej przejdź się do sklepu....

Gość jhgf
prowokacja nie wierze że można być aż takim głupim

Gość Pauan88
po prostu nie moge tego czytac. Ty chyba masz kretyna a nie chlopaka.

Gość Pauan88
tez mysle ze to prowokacja, nie warto odpisywac, pisze sama do siebie. no - jestes beznadziejna z przykroscia musze to stwierdzic.

Gość pyczys
PIEDOL...NIJ swojego chlopaka w glowe albo go rzuc w jasna cholere!!!! dziewczyno ty masz dopiero 16 lat!!!!! a w dodatku jestes szczupla osoba!!!! powiedz mu zeby sie wypchal sianem a nie kaze ci sie glodzic!!!! teraz kaze ci sie odchudzac a potem powie ze masz za male piersi, to je powiekszysz?? potem usta?? potem zbyt krótkie wwlosy??? on jest w twoim wieku??( jesli tak to sie nie dziwie ze ma tak nawalone w glowie) pod reszta z toba tez jest cos nie tak bo dajesz mu przyzwolenie na to, i sie probujesz odchudzic!!! zrozum ze kochajaca osoba nie mowi takich rzeczy swojej drugiej polowie!!!! nie wyobrazam sobie tego!!!!!

Gość gatee
o fak hahahaha jeszcze nigdy tak sie nie smialam jaka polewa dawaj jeszcze :D

obzarstwo dla chlopaka?? przeciez on lubi chudzielce. ja tam nie wiem od kiedy grubaski nie sa modne. to chyba chudzielce wychodza wlasnie z mody. To czemu piszesz pamietnik tutaj na forum jak nie chcesz zeby Ci nikt nie odp? mozesz to robic rownie dobrze w zeszycie:) ja Twoich zapiskow nie moge czytac obojetnie, musze skomentowac:)

obzarstwo dla chlopaka?? przeciez on lubi chudzielce. ja tam nie wiem od kiedy grubaski nie sa modne. to chyba chudzielce wychodza wlasnie z mody. To czemu piszesz pamietnik tutaj na forum jak nie chcesz zeby Ci nikt nie odp? mozesz to robic rownie dobrze w zeszycie:) ja Twoich zapiskow nie moge czytac obojetnie, musze skomentowac:)

z jednej strony Cie rozumiem -bo tez chce schudnac i nie moge. Ale ja to chce zrobic dla siebie. dziwie sie tylko Twojemu chlopakowe - ja bym w zyciu nie dala komus 2 tygodni i ze musi w tym czasie schudnac. to niemozliwe

Hej, potraktuje Cię poważnie chodź to trudno gdy wypisujesz takie pierdoły. To jest link do strony na której obliczysz swoje BMI http://zdrowie.onet.pl/1208822,2413,,,,oblicz_swoj_idealn_wage,kalkulator.html Jak schudniesz będziesz : -wyglądać nie zdrowo, a to ładne nie jest -może zaniknąć Ci okres, a to się często zdarza gdy szczupłe laski jeszcze się starają odchudzić, a i czasem zdarza się że okres nie powraca. -z braku witamin będą Ci wypadać włosy, łamać paznokcie i będziesz miała szarą cerę Lepirj postaw na sport jedz normalnie ale biegaj, chodź na basen, na rower. I odpowiedz sobie na pytanie czy postawiłabyś komuś kogo kochasz że ma dwa tyg na schudnięcie, bo według mnie to co najmniej chore

to się piję ocet jabłkowy, a nie zwykły, którym doprawiasz np. buraki!! hehe... nie wierze, że laska w twoim wieku tak się zachowuje.

Ale Ty jestes dziwna, masz 16 lat i sie odchudzasz, ja nie moge :) Dziewczę, majac 16 lat Twój organizm i ciało sa jeszcze niewykształcone, za dwa lata nabierzesz pieknej figury i bedziesz wygladała jak ta lala! Sama to przechodziłam, zawsze myślałam że gruba gruba a w wieku 18 lat byłam niesamowicie zgrabna laska bo sie \"wyciągnełam\" co innego jest teraz gdy człowiek chory ... Nie przesadzaj ino !! :P

Gość ooooooooooo987
motylek wiesz ty chyba jesteś chora na głowe sory:)

Motylek, to nie kwestia hasła, ktoś ma nick gdzie litera L jest napisana jako duża I , dlatego wygląda tak samo! a raczej prawie, bo twoje L ma podwinieta laseczke na dole, a duze I nie ma ;)

Gość kogoś powaliło
i się głupawo podszywa, przynajmniej on ma ubaw :P

Gość klikacz
prawdziwa Motylek16 to fajna dziewczyna i mam nadzieję,że tu wróci. a ty podszywaczu spadaj stad.

Gość dladaniela
ja dolacze do was od pon bo mam imprezowy weekend:( ale na 100% :) trzymam kciuki dziewczynki

Gość Motyylek16
No palant, ale co zrobic....nic dzis nie jadlam rzecz jasna....:)Dziekki tym madrym i dobrym dziewczynom na forum:)