Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

kobieta27

bez moej wiedzy reprezentowala mnie w sadzie i pozwolila na to by ojciec uznal

Polecane posty

Go艣膰 wi臋c
oj dziewczyno, najpierw piszesz, ze on chce kontaktu, potem sie tlumaczysz, 偶e jednak interesuje si臋 tylko spraw膮 to nie dziw si臋, 偶e ludzie ci臋 nie rozumieja i wyra偶aj膮 r贸偶ne opinie a do tej co pisze "do niekoniecznie" - ty si臋 k艂贸cisz z kim艣 bo ma inna opini臋 zamiast dyskutowa膰 z autork膮, po co komu艣 zarzucasz ile prze偶y艂 a ile nie, to licytacj膮 jaka艣?? nie wiesz jacy ludzie tu pisza, nie znasz nikogo, nawet autorki a robisz z siebei wyroczni臋... szkoda mi ci臋, i jeszcze ten poziom do kt贸rego si臋 niby "zni偶asz" 偶enuj膮ce te twoje wypowiedzi i strasznie rozszczekane..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 samaEwusia-lat44
do niekoniecznie ty nie wiesz kto to jest bachor. bachor to po prostu rozwydrzone dziecko.a my tutaj nie o zasadach wychowania m贸wimy przeciez.matka ma prawo dac dziecku swoje nazwisko,albo zgodzic sie aby dziecko nosi艂o nazwisko ojca,to jej prawo[jesli nie jest w zwiazku ma艂偶enskim z ojcem dziecka]ale nawet jesli jest,to w czasie zawierania ma艂zenstwa,tez przed urz臋dnikiem deklaruje sie,czyje nazwisko b臋d膮 nosi艂y dzieci. a ojciec ma obowi膮zek utrzymywac,艂o偶yc na utrzymanie dziecka,niezaleznie od tego czy mu sie to podoba czy nie.moj syn nosi moje nazwisko i co?ma sie komus t艂umaczyc?co za ignorancja,kogo obchodzi czyje nosi nazwisko,to tylko nasza sprawa i nikomu nic do tego.pozdrawiam was wszystkie kochane i dzielne mamusie,nie b膮dzcie stereotypowe,wspierajcie inne kobiety,kt贸re nie sa az tak dzielne. ewa

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach