Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia jest tylko jedna

pierwsza klasa!!!!!!!!!stres!!!

Polecane posty

Gość mamusia jest tylko jedna

drogie mamy ja mam problem,moja dziecina w tym roku idzie do 1 kl...nie wiem co mam jej kupic na wyprawke-chodzi o ubrania....chce zeby dziecko dobrze czulo sie wsrod rowiesnikow...corka mozliwe,ze bedzie czuc sie zagubiona,bo to nowa szkola...nowe kolezanki.... co kupujecie dla dzieci/dla dziewczynek? czy pierwszaki to zwracaja uwage na mode???? ja rozumie,ze dzieci czasem grymasza...wiadomo to lubia..tego nie:) a co teraz jest modne???? co fajnego i z gustem do szkoly?? praktycznego! moja corcia to uwielbia dresy....spodenki....bluzy...styl sportowy:) lubi spodnie jeansowe:P a jak to jest w szkole w pierwszej klasie to jest w-f? za pewne maja kilka godzin wychowania fizycznego-czy dreski kolorowe to moga byc?czy sa jakies wielkie wymagania co do pierwszaczkow????? dodam,ze bedzie uczeszczala do jednej z panstwowych szkol pod warszawa....wstrzymam sie od podania nr:P

Jeśli chodzi o WF, to u nas była dowolność stroju, byle by dziecko nie ćwiczyło w tym, w czym chodzi po szkole, tacy też się zdarzają :P

Gość w salonach versace
są wyprawki dla pierwszoklasistów :)

Gość 1111111111111
no u mnie też są mundurki

Gość 1111111111111
a na w-f u nas obowiązkowo białą koszulka i ciemne spodenki