Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marciakaka

Mam mały problemik

Polecane posty

Gość Marciakaka

-otóż mój chłopak namawia mnie do seksu oralnego, tyle że ja się boje to zrobić. Jak się przełamać? Bardzo bym chciała zrobić mu przyjemność, ale martwię się że coś może nie wyjść i wo gule nie wiem jak zacząć. Pomóżcie!

Gość diamelen
Nie wiem czy ja jestem nie dojrzała (20 lat) albo co..... ale moim zdaniem miłość francuska w obu wykonaniach jest obrzydliwa ...... nie powiem parę razy prubowałam ale brało mnie na wymioty..... sory

Gość perliczek
najpierw to zajmij sie nim raczka a potem tylko go caluj mozesz na poczatek troche polizac zaznajomic sie z jego okraglosciami jak nie bedziesz mogla sie przemoc to go nie bierz do buzi to z czasem sama sie przelamiesz ale musisz mu o tym powiedziec ze wszystko wymaga czasu on to musi zrozumiec jak nie to jest buc

Gość ciapuszka
Uwielbiam sex oralny nie ma nic przyjemniejszego jak sprawiać przyjemność tej drugiej połowie. Też kiedyś miałam opory często pytałam facetów na czatach, jak lobią żeby im to robić co jak gdzie i kiedy.Z zdobytą wiedzą teoretyczną zaczęłam praktykę. Gdy zrobiłam to po raz pierwszy facet był zachwycony pochwalił mnie docenił, to mi dało tyle zapału i chęci do pogłębienia tego zagadnienia że dzisiaj po prostu uwielbiam w ten sposób zaspakajać mojego najukochańszego wiem że robie to dobrze i to daje mi zapału i sił.

Gość wulc
Ja nie mam problemu włożyć dziewczynie go do ust ale najbardziej wkurza mnie jak ucieka w najważniejszym momencie dlatego też radze wszystkim faceta aby podczas tego przytrzymać głowę partnerki rękami i jak nastąpi wytrysk mocno ja docisnąć tak żeby prącie weszło do przełyku i wtedy sie spuścić. Nie ma szans musi połknąć.

Gość wulc
dobry pomysł.wyprobuje to

A odnośnie seksu orlanego. Dziewczyny, nie boli Was żuchwa od dłuższego ronbienia facetowi dobrze ustami, kurcze, mnie boli i dlatego bardzo, bardzo rzadko to robię. A może w tym własnie tkwi problem, za rzadko to robię i szczęka jest nieprzyzwyczajona? Ale za często, to chyba tez niedobrze? Jak myślicie?

Gość kontroIa biórowa
spermę można wykorzystać też na maseczkę skóra jest po niej gładziutka

Gość kontroIa biórowa
Im częściej tym lepiej żuchwa się wytrenuje ale jak zaczniesz to musisz to robić systematycznie to tak jak z oddawaniem krwi im częściej to będziesz robić facetowi będzie miał więcej spermy.

W sumie tak,. ale jak będzie mial zaq często, to sie potem od niego nie opędzę... Dzisiaj mu zrobię dobrze żeby stanał do gotowości przed seksem, chociaz w przypadku mojego faceta, to nie ma z tym najmniejszego problemu.