Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolesław aus litzmanstad

Okiem emigranta

Polecane posty

Gość bolesław aus litzmanstad

Najgorsze buraki w Londynie pochodzą z Siedlec. W moim prywatnym rankingu siedle zdystansowały Łomżę, Białystok i całe Podkarpacie. Urodzić sie w Siedlcach to dziś tak jak być trzecim bliźniakiem. Emigranci z Siedlec nic nie rozumieją i trzeba im wszystko tłumaczyć minimalnie pięć razy. Umieją tylko przeklinać, psuć i przechwalać się nieprawdziwymi historiami. Oprócz tego prawie każdy z Siedlec jest jakąś tam rodzina Artura Boruca - ciekawe czy on sam wie jak wielką ma rodzinę. Waliłem dziś laskę z Siedlec. O ja pierdole co za szmata. Oficjalnie spuściłem sie jej na twarz i pięknie połknęła. Ale ja nie o tym chciałem. Samo połykanie jeszcze o niczym nie świadczy. Opowiadał mi sprzedawca z mojego lokalnego ciapatego sklepu, że wszystkie Polki biorą na twarz i połykają (tak???) i on to uważa za normalne. Najlepiej jednak wspomina laski z Siedlec (on to potrałił poprawnie wymówić!!!), gdyż te panie (z Siedlec) nie dość że biorą na ryja, połykają to jescze przy tym potrafią... otwierać piwo zębami. No kurwa co jak co, ale tego po polskich kobietach bym sie nie spodziewał. Można ciapatym obciągać (nie mam im tego za złe), można brać na klate albo na twarz (looz), można siorpać czy połykać (jak kto woli), ale żeby zębami jeszcze browara otwierać? Przecież to już obciach i skurwienie maksymalne! No ale widać, że w Siedlcach wszystko jest możliwe...

Gość oj koles koles
kolejny burak, ktoremu sie nudzi...na zmywak chlopie!!!! co??dali ci dzien wolnego??

Dobrze powiedziane :classic_cool: Ale ja bym się nie ograniczał tylko do siedlczan, a do wszystkich emigrantów 🖐️