Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzia_Młoda

Myslovitz-Chciałbym umrzeć z miłości-co z Magdą M.????

Polecane posty

Tak sobie słucham tej piosenki teraz i zatęskniło mi się za tym serialem, w którym wszystko było takie......takie proste, wszystkie problemy gdzieś znikały gdy obok pojawiała się druga osoba.....

Gość fajnie masz Secia
A ja nie. Potem oglądałam tylko dla mody:P Był taki słodko-pierdzący. taki ckliwy. A magda M taka słodka..jak mówiła to jakby cedziła cukierka przez zęby.

Gość dla mnie tej serial był
idiotyczny! ...tylko parodia Szymona M. była fajna :D

mnie drażniły teksty, zbyt stereotypowe podejście do relacji damsko męskich, nierealne problemy bohaterów....generalnie mnie ciężko się to oglądało.

30sto letnia baba, zachowywała się jak nastolatka- płoniąc się przed każdym pocałunkiem, a niby inteligentny, wykształcony facet szpanował i cwaniaczył jak byle gówniarz :D ...do tego cała ta kancelaria, podtatusiały właściciel, jeden "zły" prawnik, jeden zdziecinniały i w tym wszystkim piękna, mądra i wspaniała Magda M.- nie no, generalnie szablonik jak się patrzy.... sorry ale ja tego nie kupiłam- zbyt oczywiste, wolę subtelniejsze traktowanie widza!

wydaje mi sie, że zachowanie gł.boh. filmu miało na celu pokazać widzowi to, że nawet mając 30 czy tam więcej lat można rozpalać miłość czy jakiekolwiek inne uczucie jakby się miało 18 lat.....to jest własnie piękne w tych filmach, nie sądzicie?

ja nie sądze, tzn. oczywiście można rozpalić uczucie, a nawet trzeba ;) , ale udawać w tym celu, że się jest emocjonalnie nastolatką- jak pisałam- idiotyczne..... nieautentyczne, denerwujące.

Gość Gumijagoda...
Serial wyprzedzajacy polskie realia.

w jaki sposób wyprzedzający? .....że realizator pokazywał nieustannie jeden most?

ALe może pójdą od września jakieś nowe odcinki:) bo to przecież wtedy zalewa nas fala przeróżnych seriali, to dlaczego mieliby nie wyemitować chociać kilka odc. skoro film miał tak dużą oglądalność:)

ja tez lubialm:d ale ze mnie debil jest bo ja sie zryczalam na jednym odcinku i sie ze mnie smiala rodzina:d hehe gUpol;)