Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

haha

komputer

Polecane posty

mojej siory chlopak robil nam kompa.jest informatykiem.moja siostra mowila ze on jak komus robil kompa ( swoim kolega ) to robil tak ze widzial co oni robia wszystko ...jezeli nam takie cos zrobil to jak to sprawdzic / i jak usunac?

po pierwsze ten koles to zwykły cham. też robie kompy jednak nigdy nawet nie pomyslałem aby póżniej z nich coś zczytwać. Prawdopodobnie zainstalował program typu keylogger. Może w ten sposób mieć dostep do tego co piszesz na klawiaturze, jaki strony przegladasz, jakie mejle wysyłasz. Jeżeli zrobił to fachowo sama niestety tego ni usuniesz. Jeśli jednak jest to zwykły lamer zainstalował np: kgb spy. Taki coś mozna odinstalować tak jak kazdą aplikację.

no wlasnie nie wiem czy tak zrobil nie jestem pewna..ale moja siora mnie ostrzegla..nie wiem jak to sprawdzic?

powyłączaj wszystkie programy, które możesz wyłączyć oprócz systemu. sprawdź wtedy jakie aplikacje są uruchomione i jakie procesy. jednak jeżeli sie na tym nie znasz duzo z tego nie zrozumiesz. najpewniej bedzie chyba przeinstalować cały system.

yyyy...czarna magia;P moze jakos inaczej sprawdzic;P

tworząc log w HijackThis. taki log (format.txt) mozesz później np: dać komuś do sprawdzenia.

hmm...chyba jednak kogos poproze zeby to sprawdzil bo nie wiem wogole o co chodzi;P

dokladnie. poproś kogoś zaufanego. nie widząc komp trudno jest coś poradzić.

poczta i gg to jest mały kij. gorzej jak np: masz konto obsługiwane przez internet.

nie no nie mam zadnych kont..jak sie dowiem ze to zrobil to go zabije

a to prawda ze zeby to dzialalo musi nam instalowac internet?

musi miec dostęp do komputera. obojetnie co bedzie robił. to mu wystarczy. oczywiście mozna takie coś podesłac przez internet.

no bo siostra powiedziala ze on musialby nam instalowac internet..hmmm....nie wiem;(

siostra ma pewnie to na mysli, ze koleś bedzie przez interet od siebie z domu sprawdzał to co Ty robisz lub robiłaś. w tym przypadku oczywiście musisz mieć internet albo być połaczona z nim poprzez LAN

nie no ona twierdzi ze wcale nie zrobil tego..bo musialby nam instalowac internet a ja go instalowalam

już Ci napisałem jak. ale jeżeli sie na tym nie znasz to i tak nie bedziesz wiedziała czy jest dobrze. jeżeli nie znajdziesz kogos co Ci pomorze tak w realu to pozostaje reinstalacja systemu, zmiany haseł