Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonażmijka

dobry gin LUBLIN

Polecane posty

Gość zielonażmijka

dziewczyny mam pytanie,przygotowuję się do ciąży i szukam dobrego gina, który by mi tę ciążę poprowadził.Byłoby dobrze gdyby jeszcze był przy porodzie. możecie mi polecić takiego który jest solidny a przy okazji traktuje pacjentkę poważnie? Oczywiscie myśle o prywatnych wizytach, ale mój ostatni gin, bardzo dobry zresztą, za 5 minut wizyty zaśpiewał sobie stówę, a przy okazji naprawdę mam wrażenie że mnie zbył :( i już mnie takie podejście denerwuje. pomóżcie proszę, bo jestem w kropce, a ze znajomych każdy zachwala kogo innego a potem sie okazuje że ten co miał być świetny to w ogóle mało kogoś nie pozbawił życia. czekam na Wasze opinie...

ja z czystym sumieniem polecam moja panią gin- spełnia wszystkie Twoje \"kryteria\" :D jest przy tym niezwykle uprzejma i zawsze ma czas dla pacjentek, tyle że nie jest z Lublina a ze Świdnika, interesowałoby Cię?

Gość zielonażmijka
Patyra?

Gość zielonażmijka
bo dość dobrze o niej słyszałam :)

Gość zielonażmijka
szczerze mówiąc tę opcję też rozważam, jedyny minus to podobno czasem nie wyrabia sie z ilością pacjentek, nie?

Nie zaprzeczę ani nie potwierdzę, bo szczerze to nie wiem :) ilość pacjentek u niej jest ogromna ,często słyszę, że panie wychodziły od niej nawet po 22, ale mi się nigdy nie zadażyło żeby się nie dostać- zawsze jakos trafiam na "wczesną" godzine przyjęcia, tzn zaraz jak otwierany jest gabinet- przewaznie po 14. Jeśli wyznacza stałe wizyty to raczej niema opcji żeby nie miała dla Ciebie czasu, może to dotyczy osób, które chca wejść nie mając zapisu.

Gość zielonażmijka
super, dziękuję Ci za odpowiedz, sporo osób sobie ją chwali ;) jeszcze słyszałam dobre opininie o jakimś lekarzu z zana, Robaku z luxmedu i Mroczkowskim z ovum planujemy jesienią postarać sie o dziecko i tak zawczasu się rozglądam...

Gość zielonażmijka
halo, czy jest jeszcze jakiś dobry lekarz oprócz p. Patyry???

Gość kakakahipp
Witaj. Ja rodziłam kilka miesięcy temu w Lublinie i miałam tam wspaniałego lekarza. Przyjmuje on paaństwowo w przychodzni przyszpitalnej (bezpłanie) oraz ma swój prywatny gabinet. jesli chcesz namiary to na meila bo na forum nie chcę robić reklamy. ale szczerze polecam, dzieki temu człowiekowi poród wspminam jako najcudowniejsze chwile mego życia, on eż od początku prowadził moja ciążę. Nie było róznicy między wizytami w przychodni a prywatnymi. Namiary i więcej info mogę podać na maile, odpowiem na wszystkie pytania. Pozdrawiam

Gość zielonażmijka
poproszę info na maila: diidii@onet.eu dziękuję za info i czekam :)

Gość zielonażmijka
a jaka jest szansa że lekarz który prowadzi ciążę będzie odbierał poród? na ile to realne, bo przecież dobry gin ma masę pacjentek...

no właśnie tez się nad tym zastanawiam. Podobno mówią,że moja gin odbiera porody pacjentek, no ale nie wierzę jakoś że wyrabia ze wszystkimi bo będę realistką- na pewno nie da rady tak :/

Gość zielonażmijka
kurczę, ja to jestem chyba za bardzo przewrażliwiona. ale biorąc pod uwagę to że sama ledwo co się urodziłam, bo dziwnym trafem nie odebrano na czas porodu, to chyba nic dziwnego :( najpierw trzeba tak czy siak zajść w ciążę :P