Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kucharek2008

...co o tym mysleć...?

Polecane posty

Gość kucharek2008

Moja dziewczyna jest bardzo nieśmiała,wstydliwa.Ma juz prawie 28 wiosen i za sobą jeden powazny związek kilka lat temu.Ostatnio rozmawiałem z nią o facetach.Powiedziała ze boi sie facetów.Spytałem dlaczego,odpowiedziała.No i sie zaczęło...bo było to dlamnie dziwne i niepokojace.Dlczego powiedziała akurat tak?Czy ktos mi to wytłumaczy?Ze zdziweinia sam ją kilka razy pytałem dlaczego w taki sbosób boi sie facetów, to nie umiała mi nic sensownego powiedzieć>Powiedziała że nie umnie tego wytłumaczyć!Nie wiem co o tym myslec.Może kiedyś przezyła jakąś chistorę o której niechce mówić, albo chodzi o coś innego?Może mi pomozecie, bo trapi mnie ta jej wypowiedz, a każda rozmowa na ten temat z nia konczy sie awanturą!

Gość gestjaaa
Spytales dlaczego... ona odpowiedziala... no wlasnie - co odpowiedziala? Tak to pokreciles, ze nie wiadomo o co chodzi.

została pewnie zraniona,moze upokorzona? moze wykorzystana? wiec pewnie boi sie otworzyc na nowy zwiazek ,doswiadzczenia? ...za mało napisałes....

moze ja ojciec zgwalcil jak byla mala, albo ktos z otoczenia(wujek...)

Gość kucharek2008
Pytałem ja kilka azy dlaczego boi TAK się facetów.Nic mi nie powiedziała.Nie umiała tego wytłumaczyć i posiła bym ja nie meczył ciągłymi pytaniami o to, bo jak sama powiedziała- niewe dlaczego tak jest, ale tak czuje.Być moze nie chce mi czegoś powiedzieć?Jest to dziewczyna skryta, chodz dzieki mojej cierpliwości i miłości otworzyła się.No ale nurtuje mnie to, ze boi sie facetów bo nie wie co jej zrobia w łuzku:(

Gość kucharek2008
już jesteśmy prawie rok ze sobą, daje jej bardzo duzo uczucia bo widze że go potrzebuje, bo widze ze nigdy wczesniej nie kochał jak JA.Bardzo dbam o nia.Ona to wszytsko widzi i czuje....czuje ze wzajemnościa...Potzebowałem duzo czasu by się otworzyła....i otworzyła się...ale gdzies tam sobie mysle, ze przez ta jej wypowiedz, ma jakies tajemnice skrywane przedemna o których może mi noie powiedzieć

Gość kucharek2008
owszem kochamy się i jest nam dobrze, wczesniej miała partnera z którym się tez kochała

Gość kucharek2008
sprostowanie.Boi się facetów bo jak mówi

Gość kucharek2008
Ona powiedziała że boi się facetów bo niewei co jej zrobia w łuzku...to jest dziwne....

Gość lato w pelni
jak nie chce o tym gadac to daj jej spokoj. badz czlowiekiem. nie musisz wiedziec o wszystkim. troche dojrzalosci ...

Gość kucharek2008
...i tak własnie zrobiłem,niezadreczam ją pytaniami.Ale mnie to meczy i zastanawia.Bo to jest dziwne jak dziewczyna mówi chłopakowi ze boi sie facetóww bo nieweim co jej moga zrobić w łuzku...

Eh, bo taka nieśmiałość łóżkowa, to czasami katolickie wychowanie :P Ale skoro ma kochającego faceta, co się o nią tak troszczy i dręczy go jakieś zdanie, które kiedyś jej się powiedziało, to na pewno będzie dobrze 🖐️

kucharek2008 (nostadamus9@op.pl) ...i tak własnie zrobiłem,niezadreczam ją pytaniami.Ale mnie to meczy i zastanawia.Bo to jest dziwne jak dziewczyna mówi chłopakowi ze boi sie facetóww bo nieweim co jej moga zrobić w łuzku... troche to dziwne ze ma watpliwosci i zapytania co jej moga zrobic w łózku(nie w łuzku:P) skoro wczeniej sypiała juz z innym...ja podejrzewam ze ma jaks traume zwiazana z sexem,moze ja krzywdził były wjakis sposób moze nawet doszło i do gwałtu..nie wiem...ale gdzies w tym temacie musi tkwic problem...????

Gość kucharek2008
niechce tego tematu juz przy niej poruszac...ale to mnię meczy bo nieweim co sie takiego wydarzyło.Bo nic nie dzieje sie bez powodu, jezeli tak powioedziała, ze boi sie facetów w łużku to chyba musi być coś na żeczy?!A ona mówi , ze niema zadnego powodu, ze poprostu ot tak boi się facetów....

Gość drt
boi sie facetow? ale chyba nie tak bardzo skoro tobie pozwala sie dotykac, a nawet uprawiacie ... z toba widocznie jest jej dobrze wiec nie rob prolemu kiedy dojrzeje do odpowiedzi to na pewno wszystko ci powie daj jej czasu i nierob prolemu gdzie go nie ma po prostu ja kochaj powodzenia