Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadal trądzik

kto ma 22 lata tak jak ja i nadal trądzik???

Polecane posty

Gość nadal trądzik

jak myslicie jaka to jest przyczyna od 10 lat sie z tym męcze mam w coraz mniejszym stopniu ale nadal jest :( macie jakies rady ? moze jest ktoś kto tak ma jak ja?

Gość kolakanak
tez sie z tym meczylam, teraz juz troche lepiej.. Bylas u dermatologa?? mi pomogl clindacne! pozdraiwam

Ja mam 26 lat, a dopiero zaczęło mi coś wychodzić...drugi miesiąc leczę się Tetralysalem i Differinem, już jakieś postępy są, w przeciągu dwóch tygodni wyszedł mi zaledwie 1 pryszcz, no ale możliwe, że jak skończę kurację, to wróci...Nie wiem, skąd to cholerstwo się bierze...

Gość nadal trądzik
tylko 2 osoby tak jak ja mają??!

Gość kamcioczek
Nie, ja też mam!!! Mam 22 lata i męczę się z trądzikiem od 10 roku zycia :( :( :( Na początku się leczyłam, chodziłam po dermatologach gdzieś do 16 roku zycia, czasem mi coś pomogło, ale tylko na chwilę. Zawsze wszystko wracało. I teraz mam to gdzieś, nie lecze się bo kasa i tak idzie w błoto. Ciężko mi bo czasem wyglądam naprawdę okropnie, pół życia mi odebrało bo tyle rzeczy nie moge robić przez trądzik, ale jakoś żyję.

Gość kamcioczek
wiesz co, wydaje mi się, że to zalezy od tego co jemy. Nie wiem jak Ty ale ja oprócz fast foodów, cheepsów to jem wszystko. Dużo słodyczy, ostre dania, dużo smażonych rzeczy i chyba robi to swoje. Ale sama nie wiem czy to to, bo niektórzy jedzą jescze gorsze rzeczy a cere maja gładziusieńką.

Gość nadal trądzik
a ja wieze ze wlasnie jedzenie ma wpływ bo widze po sobie

Gość kamcioczek
No ale co jeść? Ja np bez słodkiego nie wytrzymuje. Nie, że jestem obżarciuchem i że codziennie muszę coś zjeść słodkiego bo czasem przez tydzien nic nie jem, ale miesiąc czy więcej to bym się nie obyła.

Gość pliiiiiiiisssssss
ja mam już 31 i ten sam problem co ty.od roku stosuję Brevoxyl i moja cera wygląda trochę lepiej.kiedyś miałam pryszcze na całej twarzy-teraz wyskakują mi takie pojedyncze ale czasem bolące ropniaki.na nie nie znalazłam jeszcze lekarstwa.niestety...

Gość pliiiiiiiisssssss
ja mam już 31 i ten sam problem co ty.od roku stosuję Brevoxyl i moja cera wygląda trochę lepiej.kiedyś miałam pryszcze na całej twarzy-teraz wyskakują mi takie pojedyncze ale czasem bolące ropniaki.na nie nie znalazłam jeszcze lekarstwa.niestety...

Gość Ja am 33 iteż trądzik
:D

Gość NADAL TRĄDZIK
JA OD 2 DNI PROBOJE Z OLEJKIEM PICHTOWYM I PETROLEUM D-5 ZOBACZE CO TO DA... PROBOWAL KTOS???????????