Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zgupialam

Jaki telewizor lepszy sharp czy samsung?

Polecane posty

Zdecydowanie Samsung. Oni teraz robią najlepsze telewizory. Na pierwszy rzut oka tego nie widać, ale pójdź sobie do jakiegoś dużego sklepu z rtv i jak stoją te tv jeden obok drugiego, to widać różnicę.

i tu pies pogrzebany, bo własnie jak poszłam do sklepu to pan powiedział że lepszy sharp, mąż też by go wolał ale mnie wizualnie bardziej podoba się samsung (mówię o telewizorach lcd), smukły, bez żadnych wstawek w innych kolorach itp. Ze też musiałam sie urodzic babą, w dodatku taką typową dla której estetyka jest najważniejsza..., eh :-(

Gość jA Nic nie place
zalezy co sie komu podoba. dla mnie tv MIRAI mial lepszy obraz

Gość vcxer
samsung :)

Gość translite
sharp! ja mam i jest boooski:D nmmm tez mialam dylemat ,ale sharp jest tańszy i bardziej mi sie podoba;) piękne kolory :D

no nie, czy ja muszę pisać sama ze sobą? Już mnie męczy to podtrzymywanie tematu. Jakbym o sex zapytała to już bym miała pewnie milion odpowiedzi ale ze o telewizor to cisza, tak?

Gość vcxer
seksu nie bedzie przynajmniej nie dzisiaj

Gość pomeriggio
Ja kupuje samsunga 37A551, podobno jest bardzo dobry.

Gość pomeriggio
trnaslite, jaki odbierasz sygnal i jaki masz model sharpa?

no też właśnie zastanawiam się nad tym samym samsungiem co ty tylko w wymiarze 40, jest śliczny, gładziutki, czarniutki, bez żadnych guziorów z boku jak w sharpie, ale sharp mówią mi że ma lepszy odbiór i lepiej radzi sobie z anteną zwykłą niż w przypadku samsunga

Gość pomeriggio
A ja wlasnie czytalam na forum, ze samsung radzi sobie swietnie ze zwykla kablowka. Nie zastanawialam sie nad sharpami, bo nowe modele sa strasznie drogie.

Gość rasalgul
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S7,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! :D Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://hy34.pl/r/r1vSamsung-S7

Gość rafciu
Cześć wszystkim, słyszeliście w telewizji mówili, że Media Expert rozdaje telefony samsungi najnowsze!! S7 Edge!! Konkurs trwa od 8 do 30 Kwietnia do godziny 23:59 Telefony są powystawowe, Markety pozbywają się zbędnego towaru z całej Polski, w telewizji mówili, że zostało 172 sztuki!! http://34cd.com.pl/r/J9Dsamsung-s8 Ja już wziąłem udział i wygrałem, dzisiaj jechałem po odbiór do mojego sklepu w miescie. Udział można wziąść tylko raz !! Polecajcie znajomym!!!!! Ludzie bierzcie udział taka okazja nie trafia się często Podaje Linka i załączam zdjęcie mojego nowego smartfona!!: http://34cd.com.pl/r/J9Dsamsung-s8

Gość gość
Mam sharpa juz 3 lata dalem 1300zl 32 cale chodzi jak rakieta ,wyprodukowano anglia unia eu;-)

Cześć wszystkim, słyszeliście w telewizji mówili, że Media Expert rozdaje telefony samsungi najnowsze!! SAMSUNGI S8 !! Konkurs trwa od 8 do 30 STYCZNIA do godziny 23:59 Telefony są powystawowe, Markety pozbywają się zbędnego towaru z całej Polski, w telewizji mówili, że zostało 172 sztuki!! http://hkkjaj.pl/r/J9Dsamsung-s8 Ludzie bierzcie udział taka okazja nie trafia się często