Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhhhh

Nieprzyjemny zapach po okresie

Polecane posty

Gość yhhhh

Zaraz po skonczeniu sie okresu, przez jakies 2-3 dni czuje nieprzyjemny zapach, dbam o higiene ale niestety to nic nie daje. Po tych 2-3 dniach znika, czy ktoras z was tez tak ma? dlaczego tak sie dzieje?

Gość byc moze to
masz sladowe ilosci jakis grzybkow,drozdzakow ja tez tak mam najgorzej jak mam plodne,bylam u gin nic mi nie daje jais cza sjest ok pozniej znowu to samo smoaruje clotrimazolum ok 4zl bez recepty i jak mam okres tez czasem sie smaruje to nietety od tych cholernych podpasek ktore dzialaja jak kompres wilgotno,piczka nie oddycha niestety:O

Gość byc moze to
za czete mycie tez nie jset dobre bo sie niszczy naturalna flore bakteryjna ja sie myje mydelkiem dla dzieci bobas

Gość byc moze to
moze sie przejdz do gin jak dawno nie bylas,moze poczatki jakiegos zapalenia masz

Gość Natasza 78
nie radzę ci nosić tamponów, jeśli okres ci sie już skończył, bo wtedy możesz sie nabawić porządnej infekcji. Duzo lepsze są wkładki, ja nosze cały czas i juz sie tak przyzwyczaiłam, że bez nich czuje sie źle.

Gość ja tez czsami mam
w niektore dni taki bardziej ostry neprzyjemny zapach choc nic mnie nie swedzi i u plawow tez raczej nie mam wiec to chybani grzybica. podpaski i wkladki tylko pogarczaja sprawe bo wtedy tamte miejsca nie oddychaja i smrod jest wiekszy. zauwazylam tez ze bielizna z czystej bawelny ciut zmniejsza te dolegliwosc natomiast z dodatkiem czegos sztucznego plus spodnie np z polyestru to masakra

Gość gość
Ja mam ti samo. Martwie sie. Co robic. Jak sobie poradzilas ???

Gość gość
nie wiem czy pomoże na taką dolegliwość, ale ja używam na codzień provag żelu, działa antybakteryjnie i nawilża. Napewno warto też podmywać się czymś z kwasem mlekowym ...

Gość gość
Ja też tak mam, byłam u dwóch lekarzy i nie zareagowali specjalnie, a pomaga mi stosowanie lactovaginalu kilka dni po okresie + doustnie provag i przechodzi.

Gość gość
tez tak mam, ale myslalam , ze to wina spiralki

Gość gość
O mnie się też ostatnio często to przytrafia, że po miesiączce zapach intymny jest okropny i muszę wtedy brać przez kilka dni probiotyk lacibios femina, żeby tę florę bakteryjną do równowagi przywrócić

Gość gość
Też niedawno zaczęłam stosować ten probiotyk, bo nie mogłam sobie poradzić z okropnym zapachem intymnym po urodzeniu dziecka. I teraz wreszcie mi się to udało. Moja gin powiedziała, że trzeba było florę bakteryjną odbudować

Gość gość
Ja tak miałam jak uzywalam podpasek z Biedronki. Przez kilka dni zapach koszmarny . Ale kiedy wróciłam do moich sprawdzonych podpasek problem zniknął.