Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XxToMyxX

KTO SKOMENTUJE NASZEGO BLOGA???

Polecane posty

pizgnijcie sie w glowe gowniary idzcie ,,komciow'' szukac wsrod takich jak wy...;'/

Gość XxToMyxX
pfff łaske robisz ze nie skomentujesz wali nas to

Gość stuknięta trzydziestka
" Festyn 26lipca odbył sie festyn na boisku ooooo nieee:D była orkiestra grali jak fix:D ale niech szlak trafi dysc zaczął chlupac o nieeeeeeee. Po tym festynie stwierdziłysmy ze "WIES TANCZY I SPIEFA".Kolejny festyn rozpoczal sie tragicznie bo jedna z nas tym razem Anka wyrypnela sie tuz na scenie...Wszyscy sie jarneli.O nieeee..Ale przecie wom godomy ze zabawa byla udana wytanczylysmy sie z sercem wywalilysmy jasia i sie smiechnelysmy.Amen... " :D:D:D:D hehehehee

Gość obie jestescie
brzydkie, blog nudny, prawie usnęłam w połowie linijki:///

Gość ooo raaanyyyy
dzieciarni powinno sie neta odciac :o ta notka o robotnikach :o zalosne

Gość zal zal zal haha
Kielbasa z tenczynka No to tak...tu na prosto jednej z nas mieszkaja takie wysioki ze az zal sie robi porazka.Nie dosc ze slazokito brzydkie to takie.Plecy opalone a nogi jak mąka.Kiedys przyszedl do jednej z nas Stas.Siedzialysmy obydwie na polu o jaki kret...Bawil sie w psychologa.Mowil,ze dawno juz pracowal jako psycholog taaaa....wiesniok jeden!!Przez dwie godziny siedzial jak nawiedzony a patrzyl sie jak pojebniety haha ;].Co za wsiok.Jedna z nas chcial poczestowac kielbasa z tenczynka ale pedzio !! A Aga mu na to: -Wez te ręce bo smierdza kielbasa z tenczynka;] -podaj mi reke_powiedzial stasio -wez te ręce i nie denerwuj mnie Staszek... Nie mial koszuli ale spodnie mial no to Aga: -Ja z nagimi nie gadami nie patrzyla na niego wogule... Oj ona to jest!!!Bosko!!! Pozniej przyszedl jego szef i zacząl nas przepraszac za niego...Hehe a wiecie coo.. Biedny stasio na drugi dzien zostal wyrypany z pracy normalnie smiech na sali bardzo mu dobrze...Wysiok glupi!!! buhahahahahaha

Gość dokłądnie dzieci neostrady
bele co, byle jak, byle gdzie....byle się w necie pokazać, eh- SZKODA CZASU

Gość oiguogog
skądś ja znam tą morde Ani ;> nie pokazywalyscie sie juz zeby ocenic?

takie glupiuskie dzieciaczki to pewnie wciskaja ten kretynski blog gdzie sie da;/;/;/ boze