Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka 123

jak specjalnie sfałszować wynik testu ciążowego???

Polecane posty

Gość ale przecież
"jestem szczupła dosyc ładna opalona ze tak powiem nie najgorzej ustawiona i nie narzekam na "branie u facetów" na pewno skoro kantem cie puszczają.hahahahaco za durna krowa

Gość buhahaaaa
ja tez jak chcesz

Gość stokrotka 123
do buhahah: no raczej!nieszczescia chodza po ludziach

Gość buhahaaaa
nawet niewiem jak piekna bys byla dla facetow to i tak zamola oni porostu musze miec nie jedna ale kilka wiecznie im malo...durnie

A ja mimo wszystko uważam, żebyś się jeszcze raz zastanowiła. I życzę Ci powodzenia:-)

Gość stokrotka 123
juz nie wiem co mam zrobic jak sie namysle to napisze wam na maila to wyslecie mi te tesy !musze to przemyslec:)

niech ci ktos wysle test jakas ciezarna ja bym ci mogla wyslac ale nie mieszkam w Polsce.zgadaj sie z jakas ciezarna ze jej wplacisz na konto za test i przesylke i po sprawie

Wiecie co...widzę, ze zamiast pomóc dziewczynie bo jest jej źle, wy sobie urządzacie niezłą zabawę w podjudzanie do zrobienia czegoś, czego być może Stokrotka będzie się długo wstydzić. Oj nieładnie....

Gość ojej ojej ojej
stokrotko kup bobo test nasikaj jakbyś go robiła, po więcej niż 15 min wyjdzie druga kreska nawet jeśli nie jesteś w ciąży wiem bo tak robiłam to skutki uboczne testu, test jest tylko ważny 3 min ale gdy go zostawisz na dłużej to pokazuje się druga krecha

Gość upsa
dorysuj czerwonym mazakiem

Gość ojej ojej ojej
a może kup test owulacyjny i w trakcie owulacji nasikaj wyjdą dwie krechy bo będziesz miała owulację, a czy głupek się zoriętuję że test nie jest ciążowy tylko owulacyjny? - wątpię

Gość upsa
jak przez 3lata mozna sie nie zorientowac ze jest sie zdradzana?????????????????

Gość upsa
ja bym po 3 dniach wiedziala a tu 3 lata-ehhhhhhhhhhhh

Gość ojej ojej ojej
wg mnie można, znam taki przypadek z autopsji, dziewczyna (nawiasem koleżanka) nie wiedziała że jej kubuś ją zdradzał od kilku lat, każdy z nas nie miał sumienia jej powiedzieć, baliśmy się wtrąć w nie swoje sprawy, potem kontakt między nami się urwał bo ja urodziłam dziecko i wiadomo skoczyły się już wtedy znajomości, ku mojemu zdziwieniu dostaliśmy zaproszenie na ślub w czerwcu owej pary, nie mogłam się nadziwić, 2 tygodnie przed weselem dostałam smsa od naszego wspólnego znajomego również zaproszonego na ślub że wesele odwołane, potraktowałam to jako zart, zadzwoniłam do przyszłej pani młodej, ale nie odbierała, pan młody rownież, zadzwoniłam do jej rodziców ktorzy potwierdzili to że ślubu jednak nie będzie, w dzień wyznaczonej daty ślubu spotkaliśmy niedoszłego pana mlodego w markecie z inną trzymali się za rączki, z koleżanką potem rozmawiałam i powiedziała że dowiedziała się za plecami od kogoś, potem to sprawdziła i faktycznie ja zdradzał,po czym spytała czy ja i moj mąż wiedzieliśmy o tym co kuba robi, powiedziałam że tak, do dziś ma o to żal że nic nikt jej nie powiedział, Zwykle zdradzony dowiaduje się ostatni

Gość upsa
no ale czas spedzany razem ? co robił kiedy nie miał czasu dla niej? czym sie tłumaczył?

Gość ojej ojej ojej
kuba był budowlańcem a dokładnie inspektorem nadzoru, ona też wiecznie w pracy, do tego często wyjeżdżał w delegacie bo miał własną firmę, spotykał się z projektantami, potem się okazało że ten projektant miał na imę Kasia, potem Ania idt. tych kobiet było wiele, z mężem raz pojechaliśmy do innej miescowości w której mam rodzinę, ku naszemu zdziwieniu na rynku siedział kuba z panienka calowali się, gdy nas zobaczył zawołam mojego meża i poprosil o dyskrecję. Zgodnie ustaliliśmy ze nie wtrącamy się w takie sprawy tym bardziej że kontakt między nami się urwał, dopiero po otrzymaniu zaproszena na ślub modliłam isę żeby ktoś wreszcie jej powiedział na szczęście doszlo do niej, co prawda wiele przezyła ale wsyzło jej to na dobre tzn niedoszły slub

Witam, ja również potrzebuje pozytywny test ciążowy - nie chce wrobić żadnego faceta żeby i nie chce wyciągnąć od niego pieniądze - żeby zaraz nie posypały się na moja głowę słowa krytyki i wyzwiska... Mam 2 letniego synka - jego ojciec - niedojrzały ch*** zostawił mnie jak się dowiedział, że jestem w ciąży... Od roku jestem w nowym związku ale boje się zaufać - dlatego chce mojego obecnego partnera sprawdzić takim testem - chce zobaczyć jego reakcje - i tak potem pójdę do lekarza i "okaże się, że test się pomylił"... Proszę o nie krytykowanie tylko o pomoc... Pozdrawiam.

Gość Michał Lat 24
Banda Debili lezbijek i zabufanych Kobiet w sobie Jak FACET MA ODEJŚĆTO I TAK ODEJDZIE A ODejdzie jeszcze szybciej jak sie dowie o kłamstwie I prubie oszustfa