Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje pomysłów

Pomóżcie.DAJCIE SWOJE POMYSłY

Polecane posty

Gość potrzebuje pomysłów

razem z koleżanka robimy prezentacja w ktorej chodzi o to że na każdym slajdzie ma byc wyznanie miłości tzn. tytuł tego jest taki:" 100 POWODóW PRZEZ KTóRE KOCHAM CIE CORAZ BARDZIEJ" i na każdym slajdzie takie jedno zdanie ma sie znaleść. pomóżcie podajcie swoje pomysły. wiemy że na youtube jest taka prezentacja ale chcemy coś lepszego :)

Gość potrzebuje pomysłów
Oj wiemy tylko chemy zrobic takie wielkie wyznanie miłości to podajcie lepszy tytuł :O

Gość Dziadek Onan
to może 100 rzeczy które w tobie kocham? i tu jedziesz: uśmiech marszczenie noska ziewanie sranie i takie tam

Gość potrzebuje pomysłów
dzieki świetny pomysł i tych rzeczy bedzie o wiele wiecej :) dziekuje :)

Gość potrzebuje pomysłów
może ktoś jeszcze coś dorzuci?

Gość potrzebuje pomysłów
camp nou na pewno to uwzględnie :P

np. kocham Cię, bo tak kocham cię i co tu wiecej gadać kocham cię bo nie mogę cię nie kochać kocham cię bo w moim przypadku niemożliwe zeby cię nie kochać kocham cię bo mi z tym dobrze mogę więcej, ale muszę wypić kawę 💤

ja bym dala jakies krociotkie scenki, ze np facet spalil ziemniaki albo wode na herbate a chcial to zrobic dla drugiej osoby:P ze np wyprowadzil psa bo Ty jestes zmeczona a wrocil caly z blota i ufajdal caly dom:P chcial sprawic Ci prezent kupnem jakiegos balsamu a kupil lekarstwo na trad czy cos:P scenki typu, ze chcial dobrze a wyszlo inaczej a mimo to, kochsz tego faceta:) licza sie intencje:)

Gość potrzebuje pomysłów
dzieki dziewczyny nie było mnie chwile już myślałam że nikt nie pomoże :)

Gość potrzebuje pomysłów
może ma ktośjeszcze jakies pomysły myślałam żeby było ich ok 100 :) jakby ktoś ma jeszcze coś ciekawego to prosze pisac :)

kocham Cie za: Twoj usmiech promienny, cieply glos, kiedy mowisz ze Ci an mnie zalezy za to ze budze sie otulona Twoimi ramionami kazdego ranka za to ze jestes przy mnie zawszekiedy Cie potrzebuje za to, ze dzieki Tobie pokochalam snic za to,ze od kad mam Ciebie, nie potrzebuje slonca, aby rozpromienialo mi zycie, bo robisz to za nie za cierpliwosc, ktora mi okazujesz Za rozswietlenie wszystkich szarych, ponurych deszczowych dni swoja obecnoscia

osobiście bym się zanudziła przy stu wyznaniach, ze nie wspomnę o niepohamowanym wybuchu śmiechu :)

A ja nie...uwazam to za romantyczne...tylko jeden warunek,zeby on wymyslil to sam...zebym wiedziala ze to co jest napisane to prawda, a nie tylko wymysly dziewczyn z kafe;/Ja podalam szczere przyklady, za co kocham swojego misia:)