Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

mam dzis urodziny

Polecane posty

witam wszystkich mam dzis 19urodziny poklocilam sie z mama w pracy, ojciec mnie zlewa, od mamy jedynie zyczenia uslyszalam:( jest zajebiscie po prosu:(

Gość załamkaOna
i co nie masz dziewczyno wiekszych problemów :(:(:(:

Gość WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ŻYCZĘ

na dzien dzisiejszy nie mam a rodzina jest wazna a widze jak mine traktuja ze isc sie jedynie i powiesic:( dzis uslyszalam od ojca ze moge sie do kolegi wyprowadzic bo rozmawialam z nim w pracy a mialam z mama byc:o nieciekawa sytuacja pomiedzy mna i ojcem, ale nie bede sie zalebiac tyle ze chociaz dzis mogl byc mily to znowu uslyszalam ze tepak ze mnie, ze ulomna jestem:(

Gość ciulalalalala
ale ladna dziewczyna z Ciebie wiec sie nie przejmuj i oczywiscie wszystkiego naj naj naj 🌼

Gość pyczys
nie smuc sie dziewczyno!!!! zycie jest zbyt krotkie na takie problemy!!! jak nie chcesz siedziec w domu to idz z kolezankami do kina lub na pizze przynajmniej lepsze to niz siedzenie w domu!!!! WSZYSTKIEGO NAJ NAJ.... STO LAT!!!!!:)))

Gość heh ja
STO LAT

zebym ja jeszcze miala kolezanki:( znam kilka osob ale to tylko znajomi dla ktorych malo znacze:( nie wiem co ze soba zrobic teraz:( jest mi cholernie przykro:( siedze i placze;(

Wszystkiego Najlepszego!!!🌻👄🖐️ Co Nas nie zabije to Nas wzmocni..;) [mam podobnie jak Ty mało ciekawe relacje z Ojcem..i wiem jak sie to odbija na mnie i moim samopoczuciu..] Trzymaj sie! i Jeszcze raz Wszystkiego Dobrego ;) :)

Gość zdegustowana purystka
hepi berzdej tu ju, fajna. 🌻 a tak na przyszlosc to moze mniej kafe i wiecej kolezanek w realu? beda jak znalazl na takie sytuacje 🖐️

wyprowadzilam sie dlatego mam tylko znajomych bo nie moge ich kolezankami nazwac choc mam jednego dobrego kolege ale on nie moze dzis sie ze mna spotkac:( w nowym miescie jestem od miesiaca

Gość zdegustowana purystka
wspolczuje, jestem w podobnej sytuacji, ale troche starsza od ciebie... tez zmienilam miejsce zamieszkania i mam tu tylko kolegow - kolegow mojego faceta zreszta. a czasem jakas babka by sie przydala na kawusie... no nic, powodzenia, lato jest, usmiech na buzke i do przodu!

ja tego kolege w pracy poznalalam wkurzamy sie nawzajem, klocimy, ale ciagnie nas do siebie, mamy dobry kontakt, moge mu o wszystkim powiedziec a znam go meisiac:) a te 4 znajome tez z pracy ale jakos nie mam z nimi zbyt dobrego kontaktu to tyle:(

Gość koszalinianka
Wszystkiego najlepszego ci życzę - czasami tak jest, że dzień urodzin jest... byle jaki, ale głowa do góry! Pozdrawiam z okolic emki!

dziekuje wszystkim za mile slowo:) jedynie mama wiedziala ze mam urodziny i ten kolega:( tata przy obiedze jak zwykle na odwal sie wszystkiego najlepszego i mysli ze jest ok:(

Gość a ten facet od seksu
spotkaj sie z nim:))

Gość koszalinianka
ja na skarpie - od roku. A żebyś wiedziała, jakie były ostatnio wyprzedaże w emce! Poszłam po drobne zakupy i musiałam dwa razy lecieć po pieniądze do banku! A jaka burza teraz! Jeszcze raz - uściski dla Ciebie! 🌻

to jest wlasnie ten kolega;) dzisiaj nie moze, widzielismy sie w pracy, zyczenia zlozyl, pogadalismy ale dzis nie mozemy sie zobaczyc:(

no kolezanka mowi ze pada, na balet sie do mielna szykuja bo moja siostra blizniaczka w domu jest a dzisiaj tez ma urodziny;)

Gość wielka plama
najlepszego 🌼

A ja mam jutro urodziny i mam latek wiecej niz ty i problemy bardziej powazniejsze.A jutro pewnie mi nikt nawet zyczen nie zlozy tak juz jest od kilku lat i wcale mnie to nie zalamuje bo zawsze musialam liczyc tylko na siebie niestety.A tobie zycze wszystkiego najlepszego.

Gość mala08
a ja mam urodziny 10.08 i to 28 i pewnie spedze je sama, rodzina daleko, facet zostawił mnie 6 miesiecy temu i ostatnio straciłam prace, ale wierze ze bedzie lepiej i do przodu pozdrawiam