Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmm..................

czy jest sens zrobic juz test?

Polecane posty

mialam dostac okres w ok. srode we wtorek kochalismy sie bez zabezpieczenia, w srode tez do dzisiaj nie dostalam okresu patrzac na wykres cyklu (ostatnia miesiaczka byla 10lipca) kochalismy sie niby w dni nieplodne ewentualne w nieobjete regula... jak myslicie? jakie jest prawdopodobienstwo, ze jestem w ciazy? czy jest sens tak wczesnie robic test? tylko prosze bez glupich komentarzy, ze powinnam sie zabezpieczac bo nie o to mi chodzi

Musze Cie troche opieprzyc, bo takie obliczanki to zadna metoda. A potem myli sie NPR z czyms takim i wielkie larum, ze NPR jest nieskuteczne. Nie ma gwarancji, ze kochalas sie w dni nieplodne. Nie obserwowalas sie, to nie wiesz czy byla juz owulacja. Nie potrafie Ci odpowiedziec, nie chce uprawiac wrozbiarstwa.

pod tymi obliczankami napisano: Dane są obliczane według reguły Holta. Pamiętaj jednak, że ta metoda, nie wspomagana - jest jedną z najmniej skutecznych metod antykoncepcyjnych...!!! Zakladajac jednak, ze owulacja wystapila tradycyjnie czyli Twoj terazniejszy cykl trwa 28 plus/minus 2 dni to masz czas do jutra.

doskonale o tym wiem nigdy nie stosowalam tej metody! dopiero jak zaczelam sie zastanawiac czy moge byc w ciazy weszlam na strone i obliczylam te dni plodne i nieplodne nie martwie sie ciaza... spoko mam czas do jutra z czym? okresem czy zrobieniem testu?

i z okresem i zrobieniem testu. Test mozesz wykonac w dniu spodziewanej miesiaczki. Zycze pomyslnego wyniku!