Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malowana_słońcem

Facet niedostępny

Polecane posty

Gość malowana_słońcem

Orzech nie do zgryzienia :/ Pomimo tego, iż jestem piękna... jego zdobyć nie mogłam... Bawił się mną... A ja nie umiałam ukryć, że mi zależy... To go kręciło? Miałam wrażenie, że czekał, aż ja pierwsza zagadam. Ale ja nie potrafiłam czegoś takiego zrobić... To byłoby poniżające... Wystarczy, że natarczywie patrzyłam, uśmiechałam się, i pokazałam, aby do mnie podszedł... Nie zrobił tego... I odpuściłam... Ale nie w głębi serca... Spotkałyście kiedyś takie przypadki? Popełniłam błąd, odpuszczając?

Gość komo
na przyklad ja jestem takim przypadkiem . JAk laska mnie podrywa to i tak nie reaguje , bo jestem niesmialy .

Gość komo
nie jedna , nie dwie , ale okolo 10 lasek mnie w zyciu podrywalo i na zadna nie reagowałem

Gość Denn
Ja również.Musi się uśmiechać i mnie jakoś sprowokować do rozmowy.

Gość Denn
Zdarza się,że na mnie patrzy,a ja nic po czasie patrze prosto w oczy i ona nie wytrzymuje i już odpuszcza.

Gość malowana_słońcem
Ale on zdecydowanie nie wyglądał na nieśmiałego. Taki przystojniak... To nie to. O co mu chodziło? Skoro nie wstydziłam się patrzeć? A może byłam zbyt natarczywa :/ Ale w końcu tylko patrzyłam...

Gość komo
ja mialem inna akcje . LAska jechała w autobusie odwrocona tylem do kierunku jazdy i siedziała nie tak jak jest skierowane siedzenie tylko odwrotnie . JA siedzialem za nia i spogladala w moim kierunku caly czas rowniez gdy wychodzila z autobusu .

Gość Denn
Ja też podobno jestem przystojny,trzeba się postarać,żeby mnie poderwać,ale takie chyba są Koziorożce:))

Gość YoYozt
może miał kogoś ? nie pomyślaaś o tym, że może nie szuka innej ?

Gość komo
poczulem sie frajerem ze jej nie poderwalem , ale coz w koncu jestem niesmialy .

Gość 000000009
koziorożce to najwieksze dupki jakich znam!

Gość a gdzie te foty widziałaś
co ma znak zodiaku do tego?? znam koziorożca to je*aka okropny h*j i w ogole!!!!

Gość komo
najwiekszym idiota poczulem sie gdy podszedla do mnie laska na przystanku autobusowym i spytala czy nie chcialbym z nią chodzic oczywiscie w ``panice `` odmowilem . Potem caly dzien myslalem o tym jakim nieudacznikiem jestem przez ta swoja niesmialosc.

Gość malowana_słońcem
Nie mógł mieć nikogo, skoro co tydzień pojawiał się w tym samym miejscu. Poza tym, ostatecznie widziałam, że jakaś laska go poderwała... I tańczył z nią... Ale nie wiem, jak to się skończyło... A Ty kolego, nie tłumacz takich sytuacji nieśmiałością, bo nigdy jej nie pokonasz.

Gość 000000009
koziorozce to dupki!!!! nienawidze ich

Gość YoYozt
Mogło się tak zdarzyć, że po prostu Twój typ urody mu nie odpowiadał...

Gość Denn
Dzięki,sympatycznie.

Gość komo
pierwszy raz debilem poczuilem sie w 8 klasie podstawowki . Wtedy pierwszy raz ktos mnie podrywal . Poseszly do mnie 2 laski i spytaly o chodzenie . W napadzie paniki zaproponowalem im zeby umowily sie z kolegą ktory znajduje sie tuz obok mnie . Ale wał .

Gość malowana_słońcem
Jemu jedynemu? Na całej imprezie? No w sumie, nie wszyscy lubią blondynki...

Gość komo
oczywsice ze nie pokonam , bo nie jestem niesmialy tylko do kobiet . Ogolnie zyciowo czesto spuszczam glowe i zachowuje sie jak panienka , jakas dziewica niesmiala.

Gość pomeriggio
dlaczego laski, ktore uwazaja sie za piekne zazwyczaj okazuja sie totalnymi przecietniarami?

Gość malowana_słońcem
Więc komo nie wypowiadaj się w tym temacie, bo strasznie drażnią mnie tacy nieudacznicy, którzy nawet nie próbują się zmienić.

Gość 000000009
ales glupia dziolcho, nie spodobalas mu sie i juz:P a koziorozce to dupki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!skurwiele i klamcy perfidni

Gość YoYozt
Ja nie jestem nie śmiało.. mógłbym zrobić wszystko.. np. gdybym miał taką ochotę lub się założył itp. Ale czasem... po prostu chodzę do klubu... tylko, aby sobie posiedzieć.. nie chcę tańczyc i tak dalej... wypije sobie piwko... no ewentualnie porozmawiam z kumplem... czasem.. nie tylko w tym miejscu ładne dziewczyny na mnie spoglądają... ale Ja.. Hmm... od pewnego czasu gdy jestem sam... po prostu nie miałbym ochoty się z żadną spotykać na zasadzie "para"... więc... pewnie Twój wzrok też by na mnie nie zadziałał... czasem... najzwyczajniej w świecie nie ma się ochoty obcowac z kobietą... ;) mam nadzieje, że to chwilowe... he eh/ bo bzykac też mi się nie chce ani troszkę..

Gość Denn
Już pisałem,że czuję się wyróżniony.

Gość malowana_słońcem
Przeciętna nie jestem :) Więc takie przemyślenia możesz dodać do innego wątku.

Gość bez jaj ale z majonezem
piękno rzecz gustu :P denn dla innych mize jestes tylko denny :)

Gość pomeriggio
Jestes zajebiscie wiarygodna, wiesz:D

Gość malowana_słońcem
YoYozt Ty wydajesz z tego tutaj towarzystwa najfajniejszy :P Do pogadania. Możliwe, że to to. Ale mi z tym źle...

Gość Denn
Możliwe,ale jestem sobą,nie muszę nikogo udawać,bo mam swoją osobowość.