Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xKafeteriankax

Oddam mlodego owczarka okolice Katowic

Polecane posty

Shelby,super! Wejdź na http://www.dogomania.pl/forum/ www.szczury.org www.zakoceni.pl http://forum.szczury.biz/index.php?redir=1, Tam mnóstwo ludzi się ogłasza, którzy jadą gdzieś i mogą przy okazji zabrać pasażera. Ja mieszkam w mieszkaniu i mam już owczarka, więc nie mam szans wziać drugiego, a z ogromną chęcią i szeroko otwartymi ramionami bym go przyjeła. To nie jest taki ogromny problem, że ma 1,5 roku, to jeszcze bardzo młody pies. Na pewno mu będzie ciężko, ale jeśli trafi na rodzinę, która go potraktuje jak swoje dziecię, to szybko się przyzwyczai ! Mój Pinki trafił do nas od znajomych, którzy z niewiadomego powodu postanowili ot tak nam go oddać, gdy miał 3,5 roku oO Dodam, że mieszkają w szeregowcu z ogródkiem, a my w mieszkaniu oO ... ale tam na pewno nie spał w łóżku :P

czesc! przykro mi ale jednak nie mogę zabrać Aresa:( problemem jest odległość:(

Shelby, nie, nieprawda! Nie rób tego ... Czemu nie skorzystasz z pomocy takich ludzi o których Ci napisałam?

Kafeterianka, nie ogłaszaj się tu, ogłoś się na tych forach, które wymieniłam, szczególnie na dogomanii (na tych pozostałych są tematy typu \"pomoc innym zwierzakom\"), jest też cała masa innych for psich, i na pewno na każdym jest temat odnośnie psów do wydania. Wpisz po prostu forum psy w googlach i zobaczysz, jak wiele ich jest! Najpierw przejrzyj ogłoszenia \"Przygarnę pieska\", aj ak nic nie znajdziesz, to się ogłoś. Trzymam kciuki!

Gość szkoda psiny
ann-go@o2.pl poproszę

Gość włascicielka suni
Moja sunia jest bardzo chętna na owczarka, więc ja go wezme do krycia, a jak już się znudzi mnie i mojej suni to go oddamy dalej - dam takie same ogłoszenie na kafe

Zamiescilam dwa ogloszenia na tej stronie, ktora mi podalas, ale narazie zadnego odzewu, tam jest mnostwo innych, wiec coz... Ogloszenie jest tez na kilku innych stronach. Wczoraj dzwonil do mnie chlopak, ale stwierdzil, ze to nie jest owczarek dlugowlosy, co mnie zdziwilo, bo nigdzie nie podawalam takiej informacji, a pies faktycznie siersc ma dosc dluga, wiec ja juz sama nie wiem...

Gość nigdy bym nie oddała99
i co z tym psiakiem? znalazł dom?

A swoja droga... szkoda go troszke, bo pewnie przyzwyczail sie do wlascicieli a tu taka zmiana :( Ludzie nie rozumieja, ze zwierzeta tez maja uczucia...

no to ja mam chyba jakiegoś skrzywionego psychicznie owczarka :P Mój to tak kocha ludzi, że nawet złodzieja by wpuscił do domu z anielską cierpliwością i pozytywną ciekawością. I pewnie by mnie nie obronił, jakby ktoś mnie zaatakował (teraz to już na pewno, bo ma 14 lat, a wcześniej to może uznałby to za zabawę ) Ale nie jest głupim psem. Po prostu jest uwięzionym kotkiem w ciele wielkiego psa :D