karusia059 0 Napisano Sierpień 8, 2008 Witam.Mam pytanie? ...Mojej dziewczynie spoznia sie okres 4 dni i sie troche martiwe 5 dni przed spodziewana miesiaczka(powinna dostac 5 sierpnia) postanowlismy sie troche sex-ic, probowalem wejsc w moja dziewczyne... ale bolalo ja to i zaprzestalismy temu i zaczelismy dotykac sie i nie wiem jakim cudem okazalo sie ze prezerwatywa pekla, nie bylo wytrysku ale jak pekla zostalo troche sluzu wystraszylismy sie troszke ze moglo sie dostac do srodka.Moja dziewczyna szybko pobiegla do lazienki i umyla ja dokladnie. Przedwczoraj robilismy test i wyszedl negatywny ale okresu nadal nie mam boimy sie ze moze byc z tego dziecko. W tym miesiacu moja dziewczyna byla kilka razy na solarium moze to przyczynilo sie ze miesiczka sie spoznia jej lub stres ze moze byc w ciazy ?? pomozcie aaa i okres ma co 35 dni regularny jak do tej pory byl... POMOCY...!! ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spokooooojnie Napisano Sierpień 8, 2008 eee to stres albo zmiana klimatu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karusia059 0 Napisano Sierpień 8, 2008 oby tak bylo.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość revgf Napisano Sierpień 8, 2008 no i gowniarstwo sie za sex bierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak jest w ciazy Napisano Sierpień 8, 2008 to nie z toba... lesbijki nie zachodza od siebie w ciaze.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karusia059 0 Napisano Sierpień 8, 2008 oby tak bylo.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach