Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shaniiaa

jak poznac ze facet jest zajety i szuka przygodnej znajomosci?

Polecane posty

Gość zalammmmkkaaa
1. nie wypytuje sie o twoje zainteresowani rodzine zycie itd w 2. nie prosi o nr tel 3. nie zegna sie jak wyjezdza 4. umawia sie przed toba z innnymi twoimi kolezankami 5. mowi ze mu sie podobasz a wiaze siez inna:O znam jednego takiego:O

Gość hjjj
skoro nie ma nr telefonu, to jak się umawia? coś się to kupy nie trzyma:D

Gość zalammmmkkaaa
no wlasnie nie umawia sie wcale.... a czy to nr tel jest potrzebny? widuje mnie np kazdego dnai w pracy wie gdzie mieszkam widzi na imprezach w sklepie umowi sie raz nie prosi o tel na spotkaniu potem udaje ze cie nie zna:O

Wedlug mnie jak facet jest zajety to raczej na pewno nie bedzie przedstawial swoich znajomoch (chyba ze sa to tez jacys obludni) Bedzie umawial tylko raz kiedy. Bedzie wiecznie zajety ale nigdy dokladnie nie powie czemu jest zajety. Na kazda probe prosby o wyjasnienie bedzie oskarzal o nieufnosc i kontrole.

Gość zalammmmkkaaa
a co jesli mowi ze mu sie podobam wypytuje moja kolezanke o mnie ale do mnie dlugo waha sie podejsc\ w koncu jakos mu sie udalo:D zaprosil na impreze bylo super ale po niej sie nie odezwal po paru dniach wyjechal nie zegnajac sie wcale pow mojej kol ze po przyjezdzie zrobi wszystko zeby ze mna byc:O czy ktos to rozumie?????:O

SHANIIAA, bardzo prosto rozpoznac: ten "zajety i szuka przygodnej znajomosci" ma MASA KOBIET zainteresowane i chetne :) natomiast ten "wolny i ktory szuka kobieta jego zycia" jest sam :) to dlatego ze - wbrew powszechnego udawania ze tak nie jest - kobiety wola ci PIERWZSY a nie ci DRUDZY :)