Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenkafretbv4e5b

Ciąża?

Polecane posty

Gość lenkafretbv4e5b

Mam pewien problem.Ok.trzech tygodni temu uprawiałam z moim facetem peeting (jestem dziewica).Wiem że mozna wówczas zajsc w ciąze wiec z utesknieniem czekałam na okres.Dostałam okres pare dni pozniej.A kiedy mi sie skonczył i mineło trzy dni,znowu dostałam okres taki jak zawsze.Od trzech dni boli mnie podbrzusze i zołądek.Dodam tylko że trzy tygodnie temu wziełam jedna tabletke antykoncepcyjną bo pomyliłam dni i juz nastepnych nie brałam.Czy to może byc ciążą czy to przez tą pomyłkę z tabletkami,a może cos jezcze innego?Bardzo prosze o odpowiedz.

Gość lenkafretbv4e5b
Odpiszcie prosze!

Zrób test i się dowiesz w każdej chwili, to Ci doradzam nikt Ci nie powie, każda sprawa jest naprawdę indywidualna dziewczyno, zrób test z moczu, i się dowiesz!!!!!!!!!!!!!! Szukasz tutaj uspokojenia, bo tylko to możesz uzyskać nikt nie prześwietla przez internet, a nawet jeśli ktoś tak miał to naprawdę nie musisz mieć tak samo, pozdrawiam....

Możesz posłuchać rad ale posłuchaj doświadczonej, test wszystko powie, jeśli tego nie chcesz robić to zrób test z krwi na betę, idziesz do pierwszej lepszej przychodni, tylko to jest odpłatnie......i się napewno dowiesz, wyniki są następnego dnia!!!!!

Gość miska87
czesc wszystkim mam pytanie czy jest szansa ze jestem ciazy poniewazkochalam sie w dni plodne ale stosunki byly przerywane teraz jestem w 25dniu cyklu a @ lada dzien hmm mam wszystki objawy na @ ale dodatkowo zmiennosc nastroju czy np sennosc nie mam apetytu i mam wieczoem takie niby mdloci pomozcie .....

Bardzo za wcześnie, to objawy mogą być równie dobrze spowodowane zbliżającą się miesiączką a masz upławy?????

Gość miska87
hymm upławy mam taki biale lepkkie..

ja nie miałam wcale ale są dziewczyny co maja normalnie białe......najlepiej zrób test albo dzie,ń po spodziewanej @ alboe w ten sam dzień ;) powodzenia ;)

Gość miska87
thx :*:*:*