Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hggfh

dlaczego faceci nie chcą powiedzieć dlaczego nie byli w wojsku?

Polecane posty

Gość hggfh

Zauwazylam że to bardzo powszechne - faceci którzy nie byli w wojsku za nic w świecie nie chcą powiedzieć dlaczego. Czyżby się wstydzili? To jakaś ujma na honorze? Mój przyjaciel mówił że miał najlepszą kategorię i chcieli go wziąć do reprezentacji jakiejś tam, ale on nie chciał. Studia skonczył normalnie, w wieku 24-25 lat a przecież brali do 28 roku życia. Mój były chlopak nie studiował i również nie był w wojsku. Na pytanie dlaczego, mówił "bo sobie zalatwiłem'". Mój obecny chłopak po maturze od razu poszedł do pracy, dziś ma 29 lat. Gdy pytałam dlaczego nie był w wojsku, odpowiedział "bo nie chciałem". Pytałam czy był chory, mówił że nie. Więcej się od niego dowiedzieć nie mogę, denerwuje się gdy pytam. Tak samo inni się denerwują.

Gość tak wlasnie jest racja

Gość bo to tchorze są
wstydza sie przyznac do tchorzostwa ;) dla mnie facet, ktory bal sie isc do woja i uciekl z kraju albo zalatwil sobie zwolnienie lek. to tchorz i tyle a nie prawdziwy mezczyzna.

bo ja nie byłem w wojsku, bo miałem być mechanikiem w woju i być umazanym po dziurki w nosie ruskim smarem za darmochę i mieć głupawego kaprala po zawodówce, bombowca aby wylewał na mnie swoje niedactwo i żale, wolałem studiować i uciekać od wojska jak najdalej

Gość ja bylem w wojsku
i tylko tchorzliwe piizzdy nie ida do wojska bo boja sie fali, a fala to jeden wielki smiech :classic_cool:

to zależy gdzie służyłeś, ja miałem przydział do jednostki czołgów jako mechanik, dziękuję bardzo , postoję....

Gość ja bylem w wojsku
ja bylem piechota zmechanizowana, tez nas przeorali na polu ryzowym nie raz, ale wiem jedno wszedzie dobrze aby nie byc jeebaanym żetonem bo Ci to przegrywaja zycie z kretesem PS: lato 2006

Gość Bo nie chcieli
pasuje ci taka odpowiedź, kurwa twoja mać?

a mój facet był i bardzo miło wspomina wojsko, a mnie bardzo ciekawią jego historie z wojska.

Gość moze ponieważ
absolwenci studiów w latach 2000-2005 automatycznie byli przenoszeni do rezerwy.

Gość Porucznik Jąderko
niewielu po studiach biora do wojska, wiekszosc nawet nie dostaje juz zadnych wezwań:o i nie widze w tym nic dziwnego ani wstydliwego a jezeli ktos nie byl w wojsku i nie studiowal to czesto ma jakies straszne rzeczy (prawdziwe lub nie) odnosnie stanu zdrowia fizycznego lub psychicznego wpisane w dokumentach i nie ma sie czym chwalic🖐️