Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allez OM

Bardziej podobają mi się kobiety z małymi piersiami...

Polecane posty

Gość Allez OM

Sam nie wiem czemu :-) Małe są słodziutkie :D

a co nas to obchodzi? każdy lubi co innego... jeden zbiera rybki, drugi hoduje znaczki... to twoja sprawa

Gość Allez OM
Chciałem się tylko tym podzielić :D A wiem, że jest dużo kobiet, które mają kompleksy z powodu małych piersi - zupełnie niepotrzebnie :-)

a więc słyszycie zakompleksione kobiety?? niepotrzebnie macie kompleksy!!! Allez OM lubi małe piersi :P:P:P

Gość Allez OM
:P :-)

Gość kompatybilnakobieta
moze uscislij jakie to sa male..bo dla niektorych facetow male sa np. 75 C

Gość Allez OM
tak naprawde to wole panów typu Bears z dorodnym mięsniem piwnym i slusznym kawałkiem mięsa między nogami :classic_cool:

Gość Allez OM
Bardzo śmieszne :P Nie jestem ekspertem w zakresie sposobów numeracji itp, ale zdaje się np 70A to wg mnie ładne piersi i fajna wielkość.

Gość Allez OM
Jest dużo facetów, którzy myślą podobnie. Rozejrzyj się :-)

Gość Leśny
to ja się dołączam..... też lubię mniejsze żeby nie powiedzieć malutkie..... są śliczne......

Gość Krzy S I E K
I ja też dołanczam do małych cycuszków. Są extra!!!!!!!!!!!!!!!!! A tak na marginesie Nie ma takiego czegoś jak mięsień piwny! Tylko zbiornik wyrównawczy!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość życiowy nieudacznik
Zbiornik wyrównawczy? ;-) Hehe..

Gość kurrde
tia maly cycki sa fajne :O/kto ten topik zalożyl baba czy ciota a moze prawiczek

Gość no sorry ale kobietę
od mężczyzny różnią też inne rzeczy niż tzytze:O I kto tutaj jest ciotą?:O Gdyby twój ojciec zrobił sobie wielkie sylikony, tez byś go puknął?:O Zawsze lepsze mniejsze niż takie wielkie, tłuste, wiszące wory:O Ale wiadomo, że najlepsze są piersi kształtne po prostu i estetyczne- bez przegięć w żadną stronę.

Gość kurrde
a ktory facet chce sie pierdzielic z deska :o

Gość kurrde
chyba tylko gej:D:classic_cool:

Gość kurrde
kobieta musi miec cycki i dupcie a nie wygladac jak wieszak

kurrrde - ta laska akurat ma anoreksję, ale przecież nie trzeba być chudą, żeby miec małe cycki... Z tego co zauważyłam to większość facetów na tym forum woli małe cycki...

Gość kurrde
tak bo wlasnie kończa gimnazjum:D

Niektórzy może też dlatego, że jest stosunkowo mało szczupłych kobiet z dużymi nieobwisłymi piersiami - to już wolą małe niż duże obwisłe... Jak laska jest młoda to ma jędre a co potem?

Gość kurrde
to trzeba o biust dbac i tyle ,ale facet lubi potrzymac przynajmniej za takieC czy D ,a taki A moze potrzymac swoj no i ci grubsi maja B :classic_cool: :D:D

Gość kurrde
jakoś tu nie widać babek co maja ładny ,duży biust, aby płakały za to wszystkie z małym plączą tu codziennie na jakimś topiku Szczerze mówiąc to żal mi tych dziewcząt, bo to nie ich wina to natura ale nie wciskajcie kitu,że normalnemu facetowi podoba się biust, którego nie widać

Też mam duże cycki i "brzydzą" (nie wiem jak to ująć) mi się faceci (w sensie jako facet dla mnie a nie jako człowiek), którym podobają się małe, bo piersi to atrybut kobiety więc wydaje mi się to podejrzane tzn. że są na osi mniej męscy od tych co wolą większe piersi :D Ale sama miałam kompleksy dopóki nie poznałam mojego Ukochanego, który nie uznaje małego biustu bo "jak kobieta się położy to go w ogóle nie ma" :P I nawet chciałam mieć jeszcze większe :/

Gość kurrde
kochanek, mąż >prawdę ci powie :D:D[przynajmniej powinien]

Gość kurrde
Za sylikonem nie jestem chyba,ze ktoś go ewidentnie potrzebuje i da mu to radość,spokój i pewność siebie, ale też w zdrowych granicach Jak masz ladny biust to nierób obie zabiegu

No właśnie - to nie wina dziewczyn, że mają małe cycki więc fajnie, że na świecie jest różnorodność i że są faceci, którzy wolą takie. Czasami dziewczyny mają małe piersi bo są bardzo szczupłe, ale mam koleżankę, która jest normalnej budowy, ma ogromny tyłek a piersi w ogóle.... No i dobrze, że znajdzie się taki, który będzie uważał, że to ona jest najładniejsza...

Gość kurrde
to ci nie liczni co szczescia nie maja:D