Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elemos

Pomocy , oszaleje.

Polecane posty

Gość elemos

Witam. Przedstawie wam sytuacje ktora miala miejsce w 8 dc. ( dzień po okresie). Mianowicie doszlo do pettingu, oraz zabaw oralnych. Nastepnie doszlo do zblizenia. Problem polega na tym ze jestem zaniepokojony ze moglem przeniesc preejakulat( o ile był)palcami na prezerwatywe kiedy ja zakladalem. Jakie jest prawdopodobienstwo ze moze zajsc w ciaze jezeli preejakulat (sladowe ilosci) dostal sie na prezerwatywe. Wdg mnie to nie byly dni plodne bo bylo sucho, uzylismy oliwki. Stosunek trwal jakies 15 min ale prezerwatywa na szczescie ine pekla gdyz pozniej sprawdzałem. Wogole czy oliwka ma jakis wplyw na zywotnosc plemnikow? Dodam ze 4 sierpnia moja dziewczyne bolal brzuch albo i podbrzusze, musiala polknac tabletke przeciwbulowa. Wdg mnie to ból owulacyjny ale nie jestem pewien. Prosil bym o odpowiedzi... pozdrawiam. Zaraz oszaleje :)

Gość elemos
wypowie sie ktos jeszcze ? :)

Gość elemos
NIE ? :|

Gość elemos
a co to ma niby do tego ;/

Gość elemos
nie no ludzie pytam poważnie. Aniciulka dzieki za odp. :)

Gość hdmhdfdfdlddf
Jest silniekszy wytrysk nie wiem czy wiesz mnie raz wypłyneła sperma poza prezerwatywą

Gość elemos
co tu ma wytrysk do rzeczy jak wytrysku nie bylo? lol

Gość elemos
moze ktos jeszcze udzielic sie w temacie?

Gość aniulkaaaaa
Jeśli plemniki były żywe i na prezerwatywie siedziały, oraz później wsunąłeś członka z tą gumą to MOGŁO DOJŚC DO ZAPŁODNIENIA. A czy oliwka ma na to wpływ - nie mam pojęcia. 8 dzień cyklu może byc dniem płodnym, wszystko zależy od długości cyklu. Pamiętaj, ze plemnik żyją nawet do 72 godzin. Ale nie panikujcie, poczekajcie na okres.

Gość ale jajaww
nie wiem, czy oliwka ma wplyw na zywotnosc plemnikow, ale na trwalosc prezerwatywy na pewno!

Gość Fidżi
no jakby był z tego bobas to możecie mówic o cudzie.. ;) nie nmartw się

Gość Aleksandra Polka
Ja bym się nie martwiła, a ból nie był owylacyjny tylko naturalny :) że tak powiem. Czasem po energicznym seksie może kobietę bolec w taki sposób podbrzusze.... :)