Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola28

nogi - dziwna sprawa....

Polecane posty

Gość pola28

moze ktos tak mial?

Gość .... ....
Generalnie nogi sa dziwna sprawa....

Gość Bellinni
zmiana pogody i tyle, bole reumayczne

Gość pola28
heh ale jestem roztargniona ;) problem polega na tym, ze od kilkunastu dni bardzo swedza mnie nogi. tzn. nie non stop, ale mam takie dziwne napady swedzenia. najpierw byly to tylko uda, rozdrapalam je sobie tak, ze mam teraz takie czerwone kropeczki pod skora :( wczoraj z ud przeszlo mi na lydki... posmarowalam sie grubo balsamem i poszlam spac zeby nie myslec o drapaniu. nie wiem co moze byc tego przyczyna. pomozcie!:(

Moze jakis grzyb Cie zaatakował, uczulenie ... najlepiej to udaj sie do dermatologa :)

Gość pola28
to jest wlasnie dziwne, bo uczulic raczej nie mialo mnie co, nie zmienialam zadnych kosmetykow, proszkow do prania, plynow itd(chyba ze firmy zmienily cos w skladzie :O ) a grzybica bylaby raczej widoczna. znajomy zasugerowal, ze moze robia mi sie zylaki, ale tez nic nie widac. poza tym zylaki z przodu na udach...?:O

Gość pola28
moze to uboczny skutek tabletek antykoncepcyjnych? jest to mozliwe? cholera znowu sie zaczyna :O lydki jak wczoraj:(

Gość .... ....
Moga to byc poczatki żylaków :-(

Oż kur! A ja czytałam o takim chłopie w necie, że miał robale w ograniźmie tzn. pod skórą i one go gryzły, on sie strasznie drapał i wskutek tego, one się przerzucały gdzie indziej. też miał takie napady,ale one występowały coraz częściej i w końcu trafił do szpitala i tam coś mu z tym zrobili.. zgłoś się do lekarza:p