Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajriss

Liliana czy Nela ??????????????

Polecane posty

Gość ajriss

nie moge sie zdecydowac ktore imie wybrac???

pizgnij sie kolejna podazajaca za glupkowata moda maz sie zgadza?? tak samo glupi?

Gość ajriss
dlaczego glupkowata moda??? zadne z tych imion nie jest zbyt wyszukane, pretensjonalne oraz z "dyskusyjna" pisownia typu Dżesika. oba funkcjonuja w spisie polskich imion od dawna...

Gość Mała aleja róż
Liliane jedną znam i jest straaasznie niefajna. Nela? Ja dla córki miałam imię-hania,ale usg pokazało że będę mieć syna:) no właśnie,pomóżcie: Piotr czy Daniel?

Gość iwona261075
a ja polecam Bianca, moja córeczka sie tak nazywa, wołam ją Bibi :))

do alejki piotrek jest ladniejsze;) a co do autorki i tej broniacej-->bez komentarza ehhh

Gość c vbc
oba prostackie przy czym nie wiadomo co to właściwie jest, to drugie, imię dla człowieka czy wymyślone imię do wołania psa

Gość ajriss
c vbc - sam/a jestes prostakiem/prostaczka. ciekawe jak ty masz imie??? bardzo mnie ciekawi jakie imie twoi rodzice wybrali dla takiego buraka i chama jak ty???

c vb ma racje do cholery poza tym niewazne jakie on ma imie, choc moze tak, bo jego rodzice wybrali jestem sto procent za kreynskie imiona

Gość c vbc
imię mam klasyczne, zrozumiałe na całym świecie - Aleksandra - i przed nikim nie muszę się go wstydzić, ani nie klasyfikuje mnie z góry do żadnej grupy społecznej a, Nela byłoby ładnie dla suczki może tak swoją kolejną nazwę...

Gość Coż...
Oczywiście, ze Liliana... Nela bedzie sie kojarzyła z ''W Pustyni i w Puszczy'' Będą Ci dziecko przezywac jak dojdzie do wieku szkolnego :P a Liliana.... to Lili... tak skromnie, niewinnie.. Poczytaj jeszcze znaczenie imion żebyś nie żałowała... ;)

Gość ehhhhh
a moze Bianka Nadia lub Olimpia??

Gość c vbc
fakt, moje imię nie ma nic do rzeczy, bo mogłoby być równie obciachowe jak Nela dzięki, kciukiem, i zgadzam się że w sumie lepiej nie komentować

Gość ajriss
a mi sie Aleksandra w ogole nie podoba. klasyczne??? zrozumiale na calym swiecie??? widac ze w dupie bylas. jedz do kraju hiszpanskojezycznego i powiedz, ze nazywasz sie Ola. a w UK Alexandra to firma produkujaca robocze gacie i z tym sie wszystkim kojarzy... taka klasyczna jestes. zreszzta, nie nadajesz sie do wyjazdu gdziekolwiek. tacy ludzie jak ty, to tylko w Polsce....

Nie macie się czego czepić... Kazdy ma wolny wybór i swoje dziecko będzie nazywać jak chce... Pyta tylko o rade... niech ją otrzyma... Zawsze tak zwymyślacie? Niech kazdy mysli i zyje wedle wlasnych kategorii... Szanując przy tym innych... ;)

Gość diana80
dla chłopca wybrałabym Daniel,dla dziewczynki nie doradzam bo żadne z wymienionych mi się nie podoba niestety.wszystko kwestia gustu

Gość Malutka mojego ukochanego
Jesli juz wybierasz pomiedzy tymi dwoma to Lila:) chociaz ja swoja corcie bardzo bym chciala nazwac Kornelia...tylko co maz na to hihi:)

Gość ehhhhh
tak sie zastanawiam patrzac po wszystkich forach czy te agresywne kotki ktore tak zaciekle bronia swojego zdania w necie w zyciu tez sa takie twarde?? bo tutaj usilnie daza do tego zeby na kogos wjecha i udowodnic ze racja lezy po ich stronie, wrecz prosza sie o zainteresowanie...

to ty chyba w dupie sie wychowalas olka to klasyczne imie a co nas hiszpania albo inny kraj obchodzi jestesmy w polsce nie wydziwaj nie staraj sie byc fajan przez glupia mode poza tym co ja gnoisz//?? nie wiesz jaka jest to ciebie powinno sie zamknac w pwnicy idiotki sie tam trzyma, szczegolnie te nieznoszace krytyki ....

przeciez imięto rzecz gustu a te imiona nie są w żaden sposób krzywdzące dla dziecka wiec czemu tak sie czepiacie autorki moja znajoma ma córeczke Nelly i jak dla mnie to śliczne imię

Głowa mała co tu sie wyrabia i jakie słowa padają... Moim bojkotem będzie wyjście ^^ Powodzenia.... Miłego wyładowywania się na forum... Może lepszy będzie sport ? Znam dobry ---> głową o ściane ^^

Gość ajriss
kciukiem - co mnie obchodzi reszta swiata??? a to, ze kolezanka c vbc sama sie tu wychwala, ze jej imie jest zrozumiale na calym swiecie... widzisz, sama jestes idiotka. przytakujesz czemus czego nie rozumiesz... (przyznajesz c vbc racje nie rozumiejac co pisze...). a krytyke przyjmuje, ale konstruktywna - a niestety ublizanie i obrazanie tym nie jest. zastanawiam sie, jak bardzo musisz byc nieszczesliwa i sfrustrowana, aby leczyc te swoje stany wlasnie w taki sposob na forum???

Gość ehhhhh
Cóż... ^^ pokazala klase:)

autorka waha sie pomiedzy dwoma imionami a gromy na nia spadaja :( zalosne ile jadu potrafia miec inne osoby, jak nie macie nic do powiedzenia na temat to po co sie wtracacie i to jeszcze w takich ordynarnych slowach??????????? niepojete :O Liliana/ Lilianna to piekne imiona, wcale nie naleza do glupkowatej mody, znam dwie Lilki, po 30-stce wiec ta moda chyba dlugo trwa :P

nawet mi sie nie chce komentowac:) glupi jestes i juz pa, nawet juz u nie wchodze cvbc my mamy racje nie wy hmm niewazne

kciukiem- wlasnie sam/sama udowodniles/as swoja glupote! az przykre, ze sa tacy ludzie :O tylko ja mam racje i kropka, to mi podchodzi pod tyranie :O zreszta nie w tym rzecz,najwyrazniej nie zrozumiales/as. mozna miec inne zdanie ale wyraz je w kulturalny sposob a nie chamski, to jest roznica, wiec bedzie najlepiej jak splyniesz z tego dzialu, bo masz problem z kultura osobista :p

Gość ajriss
taaaa, argumentacja w stylu " glupi jestes i juz" ... szkoda gadac. dziekuje za wszystkie kulturalne wypowiedzi. pozdrawiam