Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thhtyr

CO lubicie z KFC pizzy hut ?? ? ?

Polecane posty

Gość no i co z tegoooo
pizze

Po ostatnim pobycie w KFC bolał mnie żoładek dwa dni :O

Gość thhtyr
ja mam ochote sobie zamówic własnie i nie wiem co:o bo wszystko takie pycha :(

Gość thhtyr
mnie nigdy nie boli :P

pycha? chryste, wiecej starego tluszczu i sztucznie zmodyfikowanej przesolonej paniery niz jakiegokolwiek kurczaka . .. ble. :-(

Gość thhtyr
ja lubie i nic mnie nie rusza ktos mi kiedys opowiadal ze te kurczaki leca z USA do polski ze sa stare ze jak spadna na ziemie to nikt ich nawet nie umyje kiedys widzialam tez wlosy na nich :o czesto sie to zdarza ale chociaz by nie wiem co mi mowili i tak kupuje :P tam musi byc cos dodawane do tego

Mój chłopak też uwielbia KFC :D zawsze sobie kupuje kubełek 30 hot wings i je na dwa razy :D albo quaritto albo pocketa :D wolałabym, żeby tego nie jadł ale dzisiaj rano jak do niego dzwoniłam mówił, że właśnie wraca z KFC i kupili sobie z kolegą po kubełku... :D Jak tam jedziemy to ja tylko czekam aż zje... :P A pizza hut lubię czasami ale nie chodzę już do restauracji bo mi szkoda pieniędzy a poza tym tam bardzo oszczędzają na dodatkach do pizzy.... ALe w te ciepłe dni opłaca się tam iśc na bar sałatkowy i się najeść ile wlezie za 11,90 :D

Gość bdgbd
KFC uwielbiam a kawałki porżadnie przyrządzonego mięsa są tam pokaźnej wielkości, więc kto wybrzydza, chyba tam po prostu nie jadł a najbardziej smakuje mi twister, longer z majonezem, i ta kanapka z mięsem ale nie colonel filet tylko druga, nie pamiętam nazwy

Gość a co myslicie
KFC to gówno już nigdy tam nie zjem!

Gość dethydsfghfd
a ja pracowalam w kfxc i powiem Wam ze wcale nie leca z zadnego usa, nie spadaja na ziemie itp- jest bardzoczysto, jak stoja dluzej niz 15minut to zostaja wyrzucane , sana bylam zdziwiona ze to wszystko jest tak swiezo robione