Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest kto wie

Jak byłam juz na stazu rok temu to moge isc jeszcze raz/???????

Polecane posty

Gość jak to jest kto wie

nie mam jeszcze 25 lat bylam rok temu na stazu i teraz dowiedzialam sie ze ta sama firma potrzebuje znow stazysty czy moge isc do nich na staz jeszcze raz ?

Jesli nie bylaś ostatnio 12 miesięcy to możesz

Gość jak to jest kto wie
no nie byłam staz mi sie skończył ponad rok temu. Czyli moge isc z nowu tak i do tego samego pracodawcy? Pytam bo u mnie w urzedzie czesto baby krecą i wymyslają jakies swoje przepisy .

Nie mozesz na pewno. Na staż idzie sie raz po szkole sredniej, raz po licencjacie, raz po magistrze itd...

Gość tak jak pisze mrówka
a jeśli jesteś po studiach to możesz na staż iść do 27 roku życia ale nie później niż po iluś tam miesiącach po ukonczeniu studiów.

Możesz iść. Zależy to tylko od tego ile masz już miesięcy odrobionych, w sumie mozesz mieć 12 miesięcy, i oczywiście od tego czu UP ma na to fundusze, ale oni teraz na staże dostają kasę z Unii także śmialo skladaj podanie :) wiem na 100% bo ja teraz jestem drugi raz na stażu, wcześniej bylam 2 lata temu

Gość jak to jest kto wie
wii to ja nie mialam 12 mc mialam najpierw 6 potem przedłuzyli jeszcze na trzy łącznie 9 wiec niby moge isc jeszcze na 4 tak? A i ta sama firma potrzebuje tez kogos na przygotowanie zawodowe to cos w rodzaju zmiani kwalifikacji itd niby te same pieniądze co za staz. Chcialabym sie zalapac. Podobala mi sie ta praca lekka fajna i konkretna duzo sie uczylam i ogolnie bylo super.

Gość stażystka z pupu
nigdy wiecej stażu:O przynies wynieś pozamiataj:O

Czyli w sumie masz odrobionych 9 miesięcy. Więc mozesz tego stażu mieć teraz tylko 3 miesiące ale marne szanse ze Ci dadzą, bo nie cchą teraz przedlużać do 12 miesięcy :o próbuj na przygotowanie zawodowe, masz wszystko to samo jak na stażu, kasa też ta sama, z tym że przygotowania mozesz mieć max 6 miesięcy.