Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktoprzezyc

Potrzebne proste, sprawdzone rady!tylko konkret!

Polecane posty

Gość jaktoprzezyc

Niedlugo moje 27 urodziny i na pewno spedze je samotnie (mam tak od 18-ki). Co zrobic, aby dzien szybko minal. Nie musi byc mily ani udany, grunt zebym nie myslala i nie ryczala jak co roku! Krotkie, proste rady prosze

Gość przestać obchodzić
urodziny

Gość jesuuuuuuuuu
wpadnij do mnie z flaszka:D

Gość jaktoprzezyc
ale ja tych durnych urodzin nie obchodze! tylko siedzenie w domu w ten dzien wprawia mnie w czarna rozpacz. na drugi dzien juz jest normalnie :-O

Gość maggota
nie masz znajomych zeby skoczyc na jakies piwko na przykład??

Gość mogotka
depresje masz?

Gość przepraszam
Juz chyba za pozno na zakupy ,wiesz to czasami pomaga wydac pieniazki tylko na siebie ,na tak zwane glupstwa i czujesz ze zyjesz , isc do kosmetyczki , zadbac o siebie z maseczkami i kapiela wylacznie ogladnac "Love Story "milionowy raz i powiediec sobie zycia jest piekne i Ja jestem piekna Ja wam jeszcze kur** pokaze . Wszystkiego naj naj naj POZDRAWIAM

Gość jaktoprzezyc
tak, zawsze mam urodziny w dzien wolny od pracy. nie chodze na piwo, znajomi w moje urodziny przewaznie sa w rozjazdach i po genialnie spedzonej nocy spia do 16! Prosilam o konkrety... tabletki ok dzieki wykorzystam, ale predziej sie chyba upije... jakies inne propozycje? Bez moralizowania prosze

Gość jaktoprzezyc
W dzien moich urodzin wszystko jest pozamykane :-( choc myslalam o kosmetyczce, ale to tylko godzina dwie a co z reszta dnia?

Gość ja nigdy nie pamietam
w danym dniu, ze mam urodziny :D Nie mam pamieci do dat :D JAk mi nikt nie przypomni to nie wiem. Nie planuje lapania dola w ten konkretny dzien akurat, bo bym zapomniala :P

Gość przepraszam
tu naprawde nie chodzi o godziny , mam na mysli ze przez tak zwane "duperele "Ty poczujesz sie lepiej ,TY TY a nie czas , no coz urodziny to nie koniec swiata ,zmien myslenie to wszystko nikt Cie nie umoralnia , ale jak masz "dola " nikt nie pomoze tylko Ty sama :)

Gość ja jestem z wawy i tez mi sie
idz na obchody dnia wojska polskiego bo ja mniemam masz 15 sierpnia

Gość przepraszam
maggota troche kultury , nie zbiedniejesz :(

Gość jaktoprzezyc
przepraszam... raczej watpie ze aura salonu wplynie na mnie lagodzaco na caly dzien, to tak silny dla mnie stres, te durne urodziny, ze potrzebuje cos naprawde mocnego

Gość jaktoprzezyc
bo wiesz takie "duperelki" moga mi pomoc o tak na co dzien, na chandre itp, ale ten dzien... potrzebuje cos mocnego

Gość przepraszam
A czego potrzebujesz czy Ty sama o tym wiesz ??,,

Gość jaktoprzezyc
tego dnia czy ogolnie? tego dnia to ja potrzebuje nie istniec

Gość przepraszam
Dziewczyno to tylko urodziny jeden dzien w Twoim calym zyciu ,zycie przed Toba a Ty uparlas sie na jeden dzien , co on znaczy wobec tego co jeszcze cie czeka w zyciu ale sie upiprzylas ,przepraszam za slowa :):):) upij sie jak "bela " i idz spac to pomaga jak mam zly dzien:)

Gość jaktoprzezyc
kapiel... bede lezec w tej wannie i ryczec... chyba jednak te tabletki wybiore... myslalam tez o wyjezdzie gdzies w gory, ale czy to ma sens? caly dzien bede zalatana, pociag, spacer po gorach, pociag

Gość jaktoprzezyc
tylko ze ja po prostu wiem jak ten dzien bedzie wygladal, bo jest identycznie od 9 lat i nic a nic sie nie zmienia...

Gość przepraszam
przepraszam juz koncze ,ale jedno na koniec , nigdy nie mozesz z gory przewidziec co dzien nastepny przyniesie ,naj naj ---Lepsze zycze i pozdrawiam :)

Gość Diana..
No. To w noc przed urodzinami weź tabletkę nasenną, będziesz spałą powiedzmy do popołudnia. Potem może być ta kąpiel, muzyka świece i inne cuda, następnie fajny film, najlepiej przygodowy (polecam skarb narodów ;p) Oczywiście do filmu wielka porcja lodów, może i popcorn jeśli lubisz. A! No i wystrój się ładnie. Tzn. Wygodnie, ale schludnie. CZysta i uczesana, bo inaczej nie można się czuć dobrze ;p No. A jak było by krytycznie, albo ogólnie jeszcze potem miałabyś ochotę na pogaduchy to mogę Ci podać maine gg:) Pozdrawiam!;)

Gość jaktoprzezyc
Diana dziekuje :-) Jestes kochana i bardzo mila... z rozmowy na gg raczej ic nie bedzie bo zepsulam karte w swoim laptopie i w domu neta nie mam...ale bardzo CI dziekuje :-)

Gość Diana..
Ojej! Jak mi odpisałaś to właśnie mnie si.ę aż ciepło zrobiło na serduchu! :) Tak czy siak to będziemy z Tobą duchowo! Masz to jak w banku!;p Trzymaj się!! I nam obu ;p życzę szczęścia!:*