Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziuba00000000

Jakie pytanie byscie zadali swojemu artnerowi???

Polecane posty

on bardzo chciał mi pomóc... ale po tych słowach... ta niepewność. ciężko... ale on i tak do mnie nie wróci... jestem mało warta.... 💤

Gość a jak inaczej
pytanie dla facetaco siedzi : - co cie popchnęło do złego -czy zalezy ci na mnie? - czego chcesz od zycia? -czy chcesz miec ze mna dzieci? - czy chcesz sie ze mna ozenić? - jaki masz plan na swoje dalsze zycie? - jaki masz plan na nas razem? - jakie sa twoej postanowienia wzgl. naprawy bledów z przeszlosci? - jakie masz plany wzgl. starych kumpli? - jak masz zamiar mi ztrekompensowac zło , które mi wyzradziłeś?

no widzicie, jej facet jest w zakładzie karnym, czy już nie ma prawa do miłości? a co ja mam powiedzieć, okazjonalna narkomanka, pijaczka i nałogowa palaczka, która zmienia chłopaków jak rękawiczki i ma skłonności biseksualne?:classic_cool: czy ja już nie mam prawa do tego, aby ktoś mnie pokochał?:P

Gość Dziuba00000000
kobieto nie mow sobie ze za malo jestes warta bo tylko to cie niszczy wiecej optymizmu a napewno odwroci sie wszystko w kolorowych barwach nie on jeden jest na swiecie. on moze chcial ci na psychike siasc i najwyrzniej mu sie to udalo ale nie mozesz tak myslec glowa do gory

Gość a jak inaczej
dziuba, naprawde wierzysz, ze wiekszosc ludzi siedzi za niewinnosc????????????????????????????????????????????????? kto Ci to wcisnąl do głowy??? On?

chciał mi siąść na psychikę...? całkiem możliwe... on jest dość bystry i inteligentny :O ale to nie zmienia faktu, że jego osobą nigdy bym się na znudziła i za nim mogłabym pójść na koniec świata :P zobaczymy, jak to będzie... powalczę jeszcze o niego ;)

Gość Dziuba00000000
"Przedwczoraj" nie poddawaj sie i nie rezygnuj z facetow zbyt szybko uwierz mi ze znam takich ludzi :(((( ale ty masz swoje zdanie moze kiedys sie dowiesz o co chodzi Abyss Whisper- heheh nie zaraz trza isc spac :]

Gość Dziuba00000000
powalcz !!! tylko ostroznie zmien sie dla niego moze o to mu wlasnie chodzi

Gość Dziuba00000000
a jak inaczej Dziekuj ci za dobre wskazowki bardzo mi pomoglas nie wpadlabym na co poniektore pytania dziekuje jeszcze raz

Gość Dziuba00000000
ten drogi akapit to byl skierowany do "a jak inaczej"

Ja nie chcę rezygnować z facetów... ! ;) Ja nie chcę zrezygnować z niego... :P po prostu jest wyjątkowy i pasujemy do siebie :) ale skutecznie go do siebie zraziłam :P:P za późno zdałam sobie z tego sprawę... typowy scenariusz na nieszczęśliwą miłość :O zakochana ćpunka i uciekający ukochany