Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .uwodzicielka

Bardzo latwo jest rozkochac w sobie faceta.

Polecane posty

Gość gość
Z nudów ...mmm...z nudów piszą smsy nawet gdy nie odpisuje, z nudów robią dla mnie wszystko o co poproszę, z nudów dostaje czasem bardzo drogie prezenty. Naprawdę bardzo się nudzą.

Gość gość
Pewnie chca cos w zamian jak cie zaliczą to przestana cie znać.To pewnie jacys bogaci?

Gość gość
Przecież napisałam wczesniej, ze to juz trwa lata. Gdyby chcieli tylko zaliczyć to juz dawno by zrezygnowali. W zamian dostają mój uśmiech i podziękowanie i jakoś nadal trwają.

Gość gość
Nie wszyscy są bogaci.

Gość gość
A ty jakas piekna jessteś ile wazysz zer faceci tak szaleja za toba :( ?

Gość gość
Brzydka nie jestem, szczupła,nie za wysoka, mam ładne oczy tak mówią.

Gość gość
piękne i inteligentne baby maja wielbicieli i często wieloletnich ,co w tym dziwnego,tylko o tym się nie mówi bo hmm po co drażnic kogokolwiek

Gość gość
A skad ta pewnosc że tylko ciebie tak traktują?Niektórzy traktuja tak wszystklie kobiety ktore im się podobają.

Gość gość
Ale te piekne szczuple kiedyś zbrzydną przytyją czesto po 25 roku zycia to zaczyna sie dziac wiec długio tych wielbicieli nie mają.Czy one maja wielbicieli takich co tylko za nimi latajka w tym samym czasie wielbią inne tylko po to żeby zaliczyc.

Gość gość
Jedyny przepis na milosc to dieta i piekny wygląd faceci tylko na to lecą.

Gość gość
gość wczoraj Juz dawno nie mam 25 lat a nadal jestem szczupła. Dwóch z nich znam juz kilkanaście lat a z dwoma pracowałam wiele lat i wiem jak zachowują się do innych kobiet. To nie są mężczyźni co zaliczają laski,wiec o zaliczenie nie chodzi.

Gość Ania1572
Uwodzicielka: swietny post. Zgadzam sie z kazdym jednym slowem. Ten dla którego to jest głupie i absurdalne, ma zero pojecia. Działam dokładnie tak samo (nawet nie specjalnie) i w wieku 25lat juz mnie to bawi i sama ze soba sie bawię czasem w takie wyzwanie jak mi sie ktos spodoba z klientów (pracuje w firmie gdzie ciagle mam doczynienia z ludźmi). Nie wymaga ode mnie to niczego, a potrafię zainteresować każdego faceta. Potem juz idzie z górki. Możecie myslec ze sie teraz wynoszą czy popisuje- na codzień taka nie jestem ale tu na forum poprostu bez przebieranie w słowa mowie jak jest

Gość gość
gość 2015.08.04 Pewnie chca cos w zamian jak cie zaliczą to przestana cie znać.To pewnie jacys bogaci? xxxxxxxxxx Mężczyzn co chcą mnie zaliczyć jest wielu ale tylko tych 4 naprawdę mnie kocha od wielu , wielu lat. gość 2015.08.04 x A ty jakas piekna jessteś ile wazysz zer faceci tak szaleja za toba smutas.gif ? xxxxxxxx Piękno jest subiektywne , jednemu podobają się Natalie Siwiec innemu Krupy a jeszcze innemu typ Keira Knightley. Ja podobam się wielu ( wiekowo duża rozpiętość) ale nie znaczy ,ze wszystkim. Dużo zależy tez od osobowości , nie wszystkie piękne kobiety są wstanie utrzymać długo adoratorów bo uroda to nie wszystko. Facetów zaliczających laski jest dużo ale od takich trzymam się z daleka choć oni próbują. Jak wcześniej napisałam nie mam już dawno 25 lat ,nadal jestem ładna i słyszę to prawie codziennie , czasami nawet kobiety prawią mi takie komplementy.

Gość gość
mężczyźni po prostu mało wymagają od kobiet, kobiety zaś oczekują ideałów.

Gość gość
co za bzdety nie można kochać latami kogoś z kim sie nie jest ani nie bylo to tylko iluzja figiel umysłu który idealuzuje kogoś z nudów z braku prawdziwej miłości czy prozy zycia dla tych facetow jesteście tylko takim lekiem na prozę zycia ot co. Prawdziwa milosc to ta odwzajemniona plynaca z bliskości fizycznej i psychicznej najpierw jest zauroczenie i jak padnie na podatny grunt to z tego rodź sie milosc a jak nie to zauroczenie mija.

Gość gość
Nigdy nie kochałem jakiś wyobrażeń o kimś z kim nie bylem to dobre dla jakis psychicznych skrzywiencow i marzycieli bojacych sie zycia i namacalnej prawdziwej milosci, uciekajacych w wyobrazenia bo tak wygodniej i bezpieczniej, podobalo mi się wiele i nadal podoba ale kocham tylko moja kobieta z ktora jestem najpierw spodobalusmy sie sobie z czasem przyszla milosc i to jest naturalna kolej rzeczy.