Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 .uwodzicielka

Bardzo latwo jest rozkochac w sobie faceta.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Z nud贸w ...mmm...z nud贸w pisz膮 smsy nawet gdy nie odpisuje, z nud贸w robi膮 dla mnie wszystko o co poprosz臋, z nud贸w dostaje czasem bardzo drogie prezenty. Naprawd臋 bardzo si臋 nudz膮.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Pewnie chca cos w zamian jak cie zalicz膮 to przestana cie zna膰.To pewnie jacys bogaci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przecie偶 napisa艂am wczesniej, ze to juz trwa lata. Gdyby chcieli tylko zaliczy膰 to juz dawno by zrezygnowali. W zamian dostaj膮 m贸j u艣miech i podzi臋kowanie i jako艣 nadal trwaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wszyscy s膮 bogaci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ty jakas piekna jesste艣 ile wazysz zer faceci tak szaleja za toba :( ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Brzydka nie jestem, szczup艂a,nie za wysoka, mam 艂adne oczy tak m贸wi膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pi臋kne i inteligentne baby maja wielbicieli i cz臋sto wieloletnich ,co w tym dziwnego,tylko o tym si臋 nie m贸wi bo hmm po co dra偶nic kogokolwiek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A skad ta pewnosc 偶e tylko ciebie tak traktuj膮?Niekt贸rzy traktuja tak wszystklie kobiety ktore im si臋 podobaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale te piekne szczuple kiedy艣 zbrzydn膮 przytyj膮 czesto po 25 roku zycia to zaczyna sie dziac wiec d艂ugio tych wielbicieli nie maj膮.Czy one maja wielbicieli takich co tylko za nimi latajka w tym samym czasie wielbi膮 inne tylko po to 偶eby zaliczyc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jedyny przepis na milosc to dieta i piekny wygl膮d faceci tylko na to lec膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj Juz dawno nie mam 25 lat a nadal jestem szczup艂a. Dw贸ch z nich znam juz kilkana艣cie lat a z dwoma pracowa艂am wiele lat i wiem jak zachowuj膮 si臋 do innych kobiet. To nie s膮 m臋偶czy藕ni co zaliczaj膮 laski,wiec o zaliczenie nie chodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania1572
Uwodzicielka: swietny post. Zgadzam sie z kazdym jednym slowem. Ten dla kt贸rego to jest g艂upie i absurdalne, ma zero pojecia. Dzia艂am dok艂adnie tak samo (nawet nie specjalnie) i w wieku 25lat juz mnie to bawi i sama ze soba sie bawi臋 czasem w takie wyzwanie jak mi sie ktos spodoba z klient贸w (pracuje w firmie gdzie ciagle mam doczynienia z lud藕mi). Nie wymaga ode mnie to niczego, a potrafi臋 zainteresowa膰 ka偶dego faceta. Potem juz idzie z g贸rki. Mo偶ecie myslec ze sie teraz wynosz膮 czy popisuje- na codzie艅 taka nie jestem ale tu na forum poprostu bez przebieranie w s艂owa mowie jak jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 2015.08.04 Pewnie chca cos w zamian jak cie zalicz膮 to przestana cie zna膰.To pewnie jacys bogaci? xxxxxxxxxx M臋偶czyzn co chc膮 mnie zaliczy膰 jest wielu ale tylko tych 4 naprawd臋 mnie kocha od wielu , wielu lat. go艣膰 2015.08.04 x A ty jakas piekna jesste艣 ile wazysz zer faceci tak szaleja za toba smutas.gif ? xxxxxxxx Pi臋kno jest subiektywne , jednemu podobaj膮 si臋 Natalie Siwiec innemu Krupy a jeszcze innemu typ Keira Knightley. Ja podobam si臋 wielu ( wiekowo du偶a rozpi臋to艣膰) ale nie znaczy ,ze wszystkim. Du偶o zale偶y tez od osobowo艣ci , nie wszystkie pi臋kne kobiety s膮 wstanie utrzyma膰 d艂ugo adorator贸w bo uroda to nie wszystko. Facet贸w zaliczaj膮cych laski jest du偶o ale od takich trzymam si臋 z daleka cho膰 oni pr贸buj膮. Jak wcze艣niej napisa艂am nie mam ju偶 dawno 25 lat ,nadal jestem 艂adna i s艂ysz臋 to prawie codziennie , czasami nawet kobiety prawi膮 mi takie komplementy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
m臋偶czy藕ni po prostu ma艂o wymagaj膮 od kobiet, kobiety za艣 oczekuj膮 idea艂贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co za bzdety nie mo偶na kocha膰 latami kogo艣 z kim sie nie jest ani nie bylo to tylko iluzja figiel umys艂u kt贸ry idealuzuje kogo艣 z nud贸w z braku prawdziwej mi艂o艣ci czy prozy zycia dla tych facetow jeste艣cie tylko takim lekiem na proz臋 zycia ot co. Prawdziwa milosc to ta odwzajemniona plynaca z blisko艣ci fizycznej i psychicznej najpierw jest zauroczenie i jak padnie na podatny grunt to z tego rod藕 sie milosc a jak nie to zauroczenie mija.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nigdy nie kocha艂em jaki艣 wyobra偶e艅 o kim艣 z kim nie bylem to dobre dla jakis psychicznych skrzywiencow i marzycieli bojacych sie zycia i namacalnej prawdziwej milosci, uciekajacych w wyobrazenia bo tak wygodniej i bezpieczniej, podobalo mi si臋 wiele i nadal podoba ale kocham tylko moja kobieta z ktora jestem najpierw spodobalusmy sie sobie z czasem przyszla milosc i to jest naturalna kolej rzeczy.

Udost臋pnij ten post