Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaassssssaaaaaaaaaaa

aaa prosze prosze odpiszcie

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaassssssaaaaaaaaaaa

. 2 .07 mialam ostatni okres z odstawienia tabletek (w tym miesiacu calkowicie je odstawilam nie bralam nastepnego listka) 12 .07 kochalam sie z prezerwatywa ale pekla na samym koncu, i wszystko wlecialo we mnie do srodka.. po 4 h wzielam escapelle robilam test dzisiaj wyszlo ze nie jestem w ciazy lecz nadal nie mam okresu czyli juz 39 dzien, ale glownie o co mi chodzi to o to ze znowu kochalam sie dzisiaj z moim chlopakiem i poraz kolejny pekla nam prezerwatywa lecz po ok 4-5 min zauwazylam to i skonczylam stosunek do wytrysku nie doszlo ani w sumie nie bylo blisko, czy powinnam znowu wziac tabletke? czy raczej nie powinno sie nic stac?? prosze o szybka odpowiedz ...

Gość Paulka88
Wiesz co ja myśle ,ze możliwośc ciązy i tak istnieje, a ponowne branie tabletki może wyrządzić troche szkud w organizmie, nawet niewiem czy lekarz CI znów przepisze;/ , a co to za gumki były ,że tak pękają?? Może jakies stare, podaj nazwe to nigdy ich niekupie :PP , wiec niewiem szczerze co CI poradzic, ryzyko jest niewielkie , no ale jest...