Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szalonoszalona

JAK DELIKATNIE MU TO POWIEDZIEĆ

Polecane posty

chciałabym żeby mój facet chodził na siłownie i troche zadbał o swoje ciało:),waży w sam raz ale podobają mi się delikatnie umięśnieni panowie a on niestety nawet troszke taki nie jest:( jak mam mu to powiedzieć?

Gość hush
Kup dwa karnety i chodźcie razem ;) Dla "zdrowia i formy".

Sprobuj zaproponaowac: A moze zapiszemy sie na silownie? Plus zacznij ogladac zdjecia umiesnionych facetow. Moze zadziala.

Gość TakeThat
do facetów nie można delikatnie podchodzic bo sobie nic z tego nie robia. Trzeba ostro i konkretnie!

oglądałam zdjęcia umięsnionych facetów ale uszłyszałam tylko to\" moich zdjęc juz nie oglądasz, tylko zachwycasz sie niewiadomo kim\", mój facet pracuje od 9 do 17 a pozniej jest u mnie do wieczorka wiec twierdzi ze jesli poszedłby na silownie to niemiałby czasu na spotkania ze mną bo po 8 godz parcy jest zmęczony a jeszcze siłownia

Gość cosmopolitan bez wodki
LOL, mam dokladnie ten sam problem. w sumie glupio kiedys chlapnelam, ze lubie jak cialko jest odrobine wyrzezbione (nie pakerskie:P) i teraz mi to non stop wypomina, pokazuje jakichs miesniakow (bez obrazy) i mowi, ze tacy na pewno mi sie podobaja, a wybiera w ogole nie dosc ze takich wielkich i calkowicie nie w moim typie, to jeszcze wyjatkowo oblesnych. rozumiem, ze bierze odwet za to, co kiedys powiedzialam... no ale nic to. zaproponowalam mojemu, ze pocwiczymy razem, zwlaszcza na brzuchy :D bo obojgu jakos nam zaczely jednoczesnie wygladac nie tak jak trzeba. dodatkowo robie mu "kary" za spoznienie z pracy hahahah :) za kazda minute jedna pompka - a on sie strasznie spoznia :) :) :) :) :) mimo to nadal szukam sposobu, zeby troche go ubudowac - podoba mi sie bardzo, ale moglby odrobine ramiona wyszejpowac, a on twierdzi,z e nie moze, bo sa...za grube! LOL. tak w ogole to szczuply jest ;)

mój jak wroci z pracy po tych 8 godzinach to lezy cały czas padnięty i az czasami jestem zła na siebie ze mogłabym mu jeszcze truć o cwiczeniach

my przez tydzien codziennie 2 h wieczorem chodzilismy na kurs tanca. pierwszy dzien padlismy do lozka bez kapieli. drugi juz bylo lepiej, po tygodniu lepsza kondycja nieco, i duuuzo przyjemnosci :) zamierzamy sie teraz zapisac na jakis dluzszy kurs, ale to po wakacjach dopiero. przyjemny sposob ruszania sie. tylko niestety na klate chyba nie pomoze - na nogi na pewno tak ;) ale u mojego nogi akurat nie sa problemem hehe. musialby zaczac tanczyc brejkdens zamiast samby ;)

powiedzałam tak "chciałabym zebys chcodził na siłownie, bo fajnie jak facet jest umiesniony, ja o siebie dbam i chciałabym żebys i ty sie zmienił trochę" i wiecie co odpowiedzał "dobrze kochanie"

łał :) moj by kwiczal, ze juz mu sie nie podobam, a potem by polecialy teksty w stylu "to idz sobie do tych napakowanych, co ci sie tak podobaja!" i inne zlosliwosci. niestety mojemu nie da sie tak powiedziec. to samo jak prosilam, zeby uzywal wody kolonskiej, bo lubie jak pachnie. nie to, ze bez niej pachnie brzydko, wrecz przeciwnie - nie poci sie jakos duzo. po prostu zawsze lubilam zadbanych facetow, ogolonych i pachnacych - nie na kilometr, ale jak sie przytulam do policzka wlasnego faceta, to chyba moglabym czuc jakis mily zapach? :P kupilam mu cholernie droga wode, ktora mi sie podobala ;) uzyl jej pare razy. doslownie pare. czesciej ja jej uzywam :P chyba zaczne po prostu spryskiwac nia jego ubrania w szafie ;) na buzie 'posrednio' znalazlam ratunek ;) bo kupilam mu krem, ktory fajnie pachnie.

ej, w sumie dobry tekst - "podnieca mnie jak tym pachniesz...!" ;) a z tym zarostem, to ja zawsze uwielbialam brodki - i dupa, bo moj facet akurat ma skapy zarost i nie da rady brodki zapuscic. wygladalby idiotycznie :(

pisałaś jeszcze o perfumkach - akurat z tym nigdy ie bylo problemu u mojego faceta , od pierwszego spotkania pachnial cudownie:)a teraz po 3 latach związku jak wraca z pracy i idzie prosto do mnie to ma w plecaku drugą koszulkę na zmiane i perfumy i jak tylko wejdzie do pokoju to zmienia i się pachni cały

Gość tez uwazamze jakis brudas
z niego, skoro po 8 godz pracy zmieni tylko koszulke i sie obleje perfumami,...przeciez to nie jest normln,e fu :/

no sorry, ale jak ide do pracy, to sie po niej kapie, szczoglnie w takie upaly, a nie biore czysta koszulke i wylewam na siebie perfumy.....

zapisz się z nim na silkę ;) i ten twój facet jest leniwy :O bo ja po 10 godz pracy miałem chęci chodzic na siłkę a chodziłem 3 razy w tygodniu :)

ja pracuje przy biurku i jak jest goraco to sie poce, a jestem kobieta, cokolwiek by nie robil i tak jest brudasem po pracy wylewajac na siebie perfumy:/