Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Palce w tyłeczek

Palce w tyłeczek u faceta

Polecane posty

Gość Palce w tyłeczek

co o tym uwazacie? ostatnie zabawialem sie sam (mam dziewczyne wszystko jest wporzadku w naszym wspolzyciu) no i postanowilem sprobowac.. bo niedlugo planujemy zaczac kochac sie analnie i chcialem sprtawdzic choc troche jak to wygladac bedzie z jej perspektywy.. bardzo mnie to podniecilo i od razu mialem ogromna ochote zwalic sobie.. co o tym myslicie panowie, robicie to? No i panie co o tym mysliscie? Powaznie pytam prosze o powazne odpowiedzi Pozdrawiam

Gość efgr
ja mysle ze to ze sprobowales to jest akurat ok ale nigdy nie poznasz tego z takiej strony jak twoja kobieta bo palesc jest duuuuuuuzzzzzzooooooo cienszy niz penis, kobiete na poczatku boli nawet bardzo i nie sprawia kompletnie przyjemnisci, jeje trzeba sie nauczyc... bron boze nie potepiam b bardzo lubie sex analny i jestem kobieta ale zajelo mi to jesdnak miesiac dwa zanim sie przywzyczilam i byl to jednak czas kiedy bolalo i nie sprawialo przyjemosci po jakims czasie jest juz inaczej, bardzo lubie ten rodzaj sexu, ale jesli chcesz naprawd epoczyc co czuje partnerka to sprobuj wsadzic sobie naturalnej wielkosci wibrator...

Gość wsadź sobie
rurę od odkurzacza i włącz go,będziesz wniebowzięty :P

Gość Palce w tyłeczek
Ale chyba zaspokojanie sie na wieksza mete tzn jakimis wibratorami czy doproawdzanie sie do orgazmu tylko analnie wyglada troche pedalsko hmm? czy to normalne?

Gość efgr
normalne jeest probowac i z trego co wiem faceci ogolnie to lubia ale sie nie przyznaja, moj byl zatwardialym anty analista... i dla mnie i dla siebie, wkoncu go sklonilam ja na tn rodzaj sexu i mu sie spodonbalo, potem sam zaproponowal zebym mu delikatnie paluszki wsadzila, potem malutki wibratorek i podobnoz doznania sa nieziemskie , trzeba sie poprostu przyzwyczaic, jauwazam to za calkowicie normalne - trzeba z sexem experymentowac,doszukac sie co na nas dzial najmocniej a co najmniej

Gość jonny kalesony
a wg mnie to jest naprawde bosko jak panna piesci pupe faceta. uwielbiam lizać zwieracz mojej partnerki, strasznie mnie to jara. pewnego razu mi zaproponowała to samo jednak odmowiłem bo uważałem ze to pedalstwo jak sie cokolwiek gmera przy męskich tyłkach. jednak po jakims czasie dalem sie namowic i bylo nieziemsko. języczek tam i rączką waliła mi fiutka. wytrysk mialem taki ze pol łóżka zachlapałem.. naprawde polecam

Gość Palce w tyłeczek
jak gelboko palucha jednego mozna sobie wlozyc zeby odczuc dobre doznania?wlozylem wczoraj do kostki na srodku w srodkowym palcu i bylem podniecony raczej z faktu ze to robie a nie z faktu doznan no i czy nie jest to troche pedalskie itd?

Gość Palce w tyłeczek
dzis planuje zasadzic sobie w tylek dorodna cukinie - czy to nie bedzie pedalskie?

Gość Palce w tyłeczek
podszywacz

Gość Palce w tyłeczek
faktycznie, z ta cukinia to podszyw, bo przeciez ja mialem na mysli dynie. Napiszcie, czy to NA PEWNO nie bedzie pedalskie :(.

Gość Palce w tyłeczek
podszywacz

Gość Palce w tyłeczek
Podbijam

Gość tez to robilam mojemu facetowi
najpierw sie jakos wstydzil ale udalo mi sie go namowic i super bylo tez dlamnie tylko na to patszec.. teraz mi wspomina jak to fajnie bylo i prosi o powtorke :)

Gość Palce w tyłeczek
Podbijam

Gość take cuś
hmmm

Gość edziaok
a jak wkladacie do tylka palce nie smierdzi wam kupą ? :D:D

Gość perliczek
moja tez mi lize tyleczek swym jezyczkiem gleboko wchodzi paluszka mi wsadza i sztucznego ogierka po samiutkie jajka i nie siedze cicho tylko pomrukuje lubi mi to robic ja kocham gdy robi

Gość no bez kitu
a jeśli kobieta was liże po zwieraczu to całujecie się z nią potem normalnie?nie obrzydza was fakt że przed chwilą was tam lizała?tym samym językiem co macie go teraz w buzi?

Gość perliczek
przeszkadza no co ty jak ja ja tam lize to jej tez to nie przeszkadza a pocalunki sa powiedzialbym bardziej soczyste i pikantniejsze z jezyczkiem w ustach

Gość klhu7tgvgtftfy
ja zawsze na palcu mam gówno

jakie pedalstwo kiedy robi się to z kobietą?? pedalstwo to jest wtedy kiedy podniecają facetów faceci. To troche tak jakby minetę uznać za lesbijstwo i kobietę która lubi ten rodzaj pieszczot za lesbijkę. a co do obrzydzenia, to oczywiste jest że trzeba dokładnie się przed takimi pieszczotami wykąpać. Ciało to ciało, czy usta czy cipka czy odbyt...

Gość eeehhehe
to co robicie to jest nie higieniczne!! fuj

Gość no bez kitu
może i nie higieniczne ale jak kogoś to podnieca to dlaczego miał by tego nie robić :) ja osobiście jak na razie nie zrobiłabym czegoś takiego, ale kto wie, może kiedyś.... ;)

Gość Palce w tyłeczek
Podbijam

Gość Lewarrrrrrrrr
Podnosze

Gość palce w tyłeczek
wkładam:)

he, no pewnie ze to lubie! nie jestem pedalem, mam zone i jak tylko Ona sie na to godzi - lubie takie pieszczoty. Choc poki co wiecej niz palec nie wkladala mi do odbytu. Ja lubie sie kochac z Zona analnie. Jak ktoras z Pan pisala - trzeba sie do tego przyzwyczaic. Zreszta, kazde poczatki bywaja trudne, pamietacie? Co do stymulacji jezykim i poczucia obrzydzenia... Nie wyobrazam sobie by pojsc do lozka bez wziecia prysznica wczesniej! No chyba ze jakis spontan - ale to konczy sie klasycznie, a ze uzywamy gumek - nie ma problemu. Ogladalem kiedys na Zone TV program - stara baba prowadzi poradnik (Stany) - dzwonila do niej dziewczyna wlasnie z podobnym pytaniem, bo facet ja prosil by mu wlozyla palec. Jest to bezpieczne, polecala zakladac gume na palec i po wyjeciu palca gume wyrzucic! Pracujac kiedys w kuchni (wakacyjna praca dla studentow), byly tam takie kondomy na palce. Gdyby sie ktos skaleczyl - by nie brudzic zarcia! Ze tez wtedy nie pomyslalem o innym zastosowaniu... Nie rozgladalem sie za tym na rynku, ale nie wiem czy gdzies to mozna kupic... Co do pedalstwa... Co znaczy ze, czy to nie wyglada pedalsko? A kto to widzi?!? Przeciez jezeli twoja kobieta to akceptuje - to znaczy ze jest ok! Jesli wolalbys zeby ci to zrobil facet... to wtedy sie zastanow i zweryfikuj swoja orientacje... Kiedys bardzo sie oburzalem jak widzialem seks dwoch homo. Przeszkadzalo mi nawet jak sie caluja. Od czasu jak zdazylo nam sie z Zona kochac czasem analnie - nie ogladam, ale nie reaguje zygotliwie. Przeciez jak sie oglada damsko-meska scene analna, to zblizenie na dupe i penisa wygla tak samo... Gejostwo lezy nie w czynach tylko w glowie! Tylko to kto cie podnieca determinuje czy jestes homo, bi czy hetero... a zreszta, co za roznica... Pozdrawiam