Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość granadka

zemsta na facecie bedzie słodka !

Polecane posty

Gość granadka
bo to nie jest az taka powazna sprawa zeby wkręcać choroby... to juz nie jest zabawne. poza tym o nie ma miec zatysfakcji, tylko ja ją mam mieć...

Chcecie wpędzić człowieka w depresję wciskając mu kita ze jestescie smiertelnie chore albo same się upokarzać "zabijając" się przez niego, oszajbiałyście? Jakbyście się nie zemściły i tak wyjdziecie na żałosne mściwe laski, więc może dajcie se siana? Bo więcej wstydu przyniesiecie sobie niż tym facetom.

no właśnie,zgadzam się z przedmówcą.Najważniejsze to rozstać się w zgodzie i z klasą.Ale z was toksyczne babska.

Gość granadka
oj dajcie juz spokój z tym wciskaniem choroby! tu nie o to chodzi!

Gość właśnie tez się zastanawiam
nad zemstą :) może wspólnymi siłami coś wymyślimy :)

Gość znam to troche...
hehehhe mam takie numery za soba:) kup sobie startera za 5 zeta i slij mu slodkie smsy(ale troche w ciszy odczekaj) a potem mozesz sie nawet z nim umawiac !!!!slodki widok jak odpicowany leci na nowa randke!!! ale i mozesz sie roznych rzeczy o sobie dowiedziec(bo raczej potem opowie ci dlaczego szuka nowej milosci i jest aktualnie wolny:):) nastepna sprawa to gg--robisz konto jako inna dziwczyna i wtedy jazda!!! hahhaha mowie ci takie niewinne zemsty sa slodkie!!

Gość właśnie tez się zastanawiam
a znacie może coś bardziej dotkliwego niż zemsta na gg czy czacie? :) (niewinny uśmiech)

Gość jgfdgdds
ale o co ty w oogle cchesz sie mscic? o to, ze poszlas z nim do lozka? przeciez nikt ci nie kazal, mialas wybor. zamiast sie mscic lepiej zastanow sie nad soba.

Gość granadka
wlasnie sie zastanawiam -> musimy cos wymyslec ;) tez bym chciala cos dotkliwszego niz na gg czy w necie... ale milo byloby zobaczyc jak odpicowany leci na wymyślone spotkanie, i jeszcze spotkć go po drodze :P a do ciebie powyżej -> mszcze sie za zachowanie dupka.. spytalam sie go raz nawet czy chcial mnie tylko zaliczyc i olac, powiedzial ze skądze, ze jak chcialby olac to by nie spal ze mną... szubrawiec jeden. nawet taki jeden z drugim prawdy nie jest w stanie powiedziec, tchórz jeden.

Gość też czegoś szukam
na mojego exa- po rozstaniu miałam różne myśli, chciałam nawet otruć mu kota :-o teraz już się uspokoiłam trochę, ex odnowił kontakt, ja udaję że wszystko ok i nie mam żalu, a chce wymyślić coś extra. Tylko nie wiem co, macie jakiś pomysł?

Gość totylkojarobiłamzdjęcia
Moja kumpela rozegrała to tak. Założyła fałszywe konto, poderwała swojego byłego (wiedziała co lubi, czym sie pasjonuje, wysłała zdjęcie dość atrakcyjnej laski, dostała jego zdjęcie). Zanim się umówiła facet się już zaangażował, zwłaszcza, ze ta wymyślona laska była bezpruderyjna, lubiła seks i nie krępowała sie o nim pisać. Ex cały w skowronkach umówił się na spotkanie w parku wczesnym popołudniem pewny, ze zakończy się namiętnym całonocnym seksem. Kumpela poprosiła o pomoc kuzyna - wysoki, wysportowany przystojniak z poczuciem humoru. Umówiła się z nim 10 minut później w tym samym parku na ławce obok. Kuzyn siedział już na sąsiedniej ławce, gdy przyszedł eks. Kumpela przeciągała przyjście, dzwoniła, ze się spóźni, a kuzyn jej na to, że nic nie szkodzi, ze na taką kobietę można czekać wieczność i tego typu farmazony. Eks rozglądał się nerwowo, bo jego laska też się spóźniała. Ale wysłała smsa, że już jedzie i będzie za 5 minut, bo coś jej tam wypadło.I teraz najważniejsze. Kuzyn podrywa się z miejsca, kumpela idzie alejką, czułe powitanie niecałe 20 metrów od exa. Kumpela udaje, że nie widzi exa, tak manewruje, żeby być odwrócona do niego tyłem, całkowicie zajęta swoim superatrakcyjnym facetem. I teraz kolej na przyjaciółkę z dzieciństwa, która kochała wygłupy. Nigdy nie była szczupła, ale teraz na potrzeby sytuacji założyła obcisłą miniówę, uwydatniła brzuch (odpowiednie wypełnienie szerokich majtasów), biust dla odmiany spłaszczyła bandażem, zmieniła kolor włosów na blond z odrostami plus koszmarna fryzura, wyzywający makijaż, niedepilowane przez - tydzień nogi. Do tego hałaśliwy i wylewny styl bycia i oto nowa zdobycz, która ma nadzieję na seks w wielkim mieście. Idzie alejką z drugiej strony, ex nie zwraca na nią uwagi. Nagle staje przed nim to piękne dziewczę i wita się hałaśliwie, jest bezpośrednia, nie daje exowi zwiać po cichu, namiętnym głosem mówi mu do ucha - jesteś jeszcze przystojniejszy niż na zdjęciu. Jej zachowanie zwraca uwagę, chociaż ex najchętniej zapadłby się pod ziemię. Kumpela go zauważa, przypomina sobie, że miała mu coś oddać, przeprasza swojego przystojniaka, podchodzi do eksa, wyjmuje z torebki jakiś drobiazg, który u niej zostawił, oddaje mu, przy okazji poznaje nową zdobycz, gratuluje mu szybkiego pocieszenia, odchodzi do swojego przystojniaka, rozmawia z nim, pokazuje mu eksa, spoglądają w jego stronę, odwracają się i odchodzą. Piękna zagarnia exa, coś mu tlumaczy, szczebiocze, ciągnie go przez alejkę. Trzy godziny później spotykamy się we czwórkę przy dobrym winie i jeszcze raz wspominamy całą akcję, przeglądając zdjęcia które pstrykałam zza drzewa. Takie chwile są bezcenne. Przyjaciółka bez charakteryzacji okazała się atrakcyjną dziewczyną i przystojny kuzynek całkiem stracił dla niej głowę. Kumpela przez rok była sama, a potem znalazła wielką we Francji. Moja wielka miłość znalazła mnie tutaj. Ex długo nie miał ochoty na randki z netu. Teraz chyba kogoś znalazł, ale w sumie nikogo juz to nie obchodzi.

Gość granadka
hahaha, boska ta historia! :D tylko ja nie mam takiego przystojnego kuzyna w poblizu, ani umpeli ktora chcialaby az tak sie poświecic :P

Gość kajolciaaa
Hmm mam podobny problem, posłuchaj wez poproś jakąs kumpele w ciazy zeby zrobiła sobie test ciązowy oczywiscie zeby byl pozytywny , wyslij mu go na jego adres , i gwarantuje ze facet w ciqgu godizny od dostania listu sie odezwie bedzie chciał wrocic a to ty teraz powiesz niee!!!!Jego pewnosc jebana siebie sie skonczy , mozesz mu dopisac ze juz moze zbierac kase na alimenty.

Gość wQuurwiOna Marysia xD
poznałam pewnego chłopaka.. jesT oN moim kolegą.. zaczął do mnie pisaĆ teksty w stylu 'kochanie', 'słoneczko'. po paru miesiącach znajmości przestał się do mnie całkowicie odzywać. zeral normalnie ze mna wszelki kontakt .

Gość behemo
MOJA ZEMSTA SKONCZYLA SIE PORAZKA przypomina mi to moja historie, tez sie chcialam zemscic na bylym chlopaku, to bylo lata temu, mialam 16, i tez go napalilam na laske ktora udawalam przez smsy, no i sie umowilam o 3 pm bo wiedzialam ze bedzie glodny po lekcjach i byla zima taka mrozna :) Umowilam sie z nim daleko od jego domu i wiedzialam ze autobus spowrotem bedzie dopiero poznym wieczorem, no i siedze sobie w domu, popijam herbate i ogladam KLAN a tu sms: CZEKALEM!!! wymyslilam jakas glupia historyjke ze kolezanka zemdlala w szkole i pojechalam do niej do jej wioski gdzie nie ma zasiegu i nie dalam rady dac mu znac ze mnie nie bedzie, a on dzwoni i zamiast odrzucic wcisnelam akceptuj i w tle bylo slychac moje rodzenstwo jak sie bili i krzyczeli 'Spadaj Michal' i mojej siostry rozpoznawczy glos MMMMMAAAAAAMMMMMOOOO... I wpadlam, napisal mi 'to Ty Magda, glupio ci teraz'....

lalllalala ja mojemu byłemu wysłałam paczkę z wielkim napisem "tabletki powiększające penisa" :D jesteś moją idolką! :D

Gość eołina
żartobliwa zemstwa, ktora nikogo nie skrzywdzi emocjonalnie tzn nie bedzie zagraniem ponizej pasa moim zdaniem jest ok,kiedys badzo ladnie Pani psycholog powiedziala: nie wolno tłamsić w sobie złych emocji i zemsta ktora pozwala nam odreagować nasza krzywde jest czyms dobrym to byl komentarz dokobiety, którą facet zostawił - byli w zwiazku, gdy okazalo się, że jest w ciąży otóz zebrała papmpersy ich dziecka zkupani i zasypała nimi samochódbyłego ;]

matko dziewczyny, rozum potracilyscie? Przepraszam, nie chce naprawde nikogo obrazac, ale az wlos sie na glowie jezy jak te bzdury sie czyta. Nie macie godnosci? dumy? az takie kompleksy w Was siedza, ze jak cos pojdzie nie po Waszej mysli, to musicie kogos upokozyc? Przeciez same siebie upokazacie. Gdybyscie byly takie fantastyczne jak Wam sie wydaje, to zaden z tych facetow nie potraktowalby Was zle. Widcznie mieli swoje powody i najwyrazniej mieli swieta racje - bo to co tutaj prezentujecie to tragedia jakas. To jak to jest autorko? jak juz sie przespisz z facetem, to sluby musza byc? inaczej juz jest podlym draniem, ktory zasluguje na zemste rodem z tandetnej brazylijskiej telenoweli? Nie widzisz, ze znizasz sie do Jego poziomu, ba! nizej! Facet moze sie zachowal nieuczciwie wobec Ciebie, ale to Ty tutaj sama ponizasz sie jeszcze bardziej. Dziewczyny miejscie troche dumy, badzcie lepsze. Nie brzydzicie sie takich gierek? Naprawde to zle o Was swiadczy. Chamstwo trzeba ignorowac, glupiemu, ze jest glupi nie wytlumaczysz - nigdy o tym nie slyszalyscie? a juz mistrzostwo to bije autorka postow o samobojstwie i ciezkiej chorobie - to jest juz podle. Nie boisz sie tak igrac z losem? Nie masz jakich granic zdrowego rozsadku? te dwa pomysly to jest dno, kompletne calkowite, glebokie dno. pomysl troche nad tym. Tak takie historie sie zdarzaja w zyciu realnym i sa starszne i okrutnie smutne. i robic sobie sobie z tego zarty, to naprawde brak rozumu i godnosci. i wez Ty sie zastanow - jak juz by wyszlo na jaw, ze Ty zyjesz, ze nie jestes smiertelnie chora - noz kuzwa nie byloby Ci wstyd przed tym kolesiem za takie pomysly? no mialby Cie za nic - i slusznie! nie ponizajcie sie dziewczyny, szkoda czasu, lepiej ksiazke przeczytac, albo isc na basen, pzdr

Gość msciwa za krzywde
ja tez sie zemsze, za to, ze mnie zdradzil. Zadnych pampersow, kuzynow, chorob, lasek z neta czy listow. zajmie mi to troche czasu, ale dopne swego.

No pomysły z samobójstwem czy chorobą są tak debilne, że szkoda komentować. Za to dają "obiektowi" do ręki bat na "mścicielkę" - jeśli kiedykolwiek, gdziekolwiek i z kimkolwiek ją zobaczy to może podejść i i spytać - "jemu też będziesz mówić, że umierasz"? Zresztą każdy z tych "genialnych" pomysłów można wykorzystać przeciwko komuś dokonującemu zemsty. Chyba najmniej groźny i taki, z którego za jakiś czas mozna się pośmiać był ten w parku z podwójna randką. Ktoś dobrze napisał - zemsta najlepiej smakuje podawana na zimno - ale chyba mało kto rozumie to stwierdzenie.

Gość olaolejaxd
Poproś swojego zajebistego kumpla,zeby udawal twojego faceta!. Nic tak nie działa gwarantuje. xd a niech ten twój były was zobaczy razem. ps2, cholera mialam takaą sama sytuacje. faceci to debile, . ;DDD chociaz tak naprawde cierpia tak samo , serio

Gość twoja corka nie zrobila nic zl
jedno pytanie. obiecywal ci, ze bedzie z toba do grobowej deski? bral z toba slub? domysdlam sie, ze nie. wiec... o co kaman?:Ocyrografu na ciebie nie podpisal, wiec spierdolil przy pierwszej okazji i jak widac po tym topiku - dobrze zrobil.

Gość reżerą
czego debile wyciągacie te stare tematy ? :P

Gość NAT29
JA TEŻ MAM OCHOTE ZEMSTY ALE NA KOCHANKU KTÓRY ZOSTAIWL MNIE DLA INNEJ LAFIRYNDY...KOCHAM GO JESZCZE ALE NIE DARUJE DRANIOWI ZE MNIE POROBIL WIEC ZEMSTA BEDZIE SLODKA WODA UTLENIONA DO KAWY DLA NIEGO SPOWODUJE BIEGUNKĘ1 STOPNIA!!NIECH SIE W GACIE POSRA!

Gość Spojrzenie
Kto chce się mścić? jestem za, może coś uradzimy razem...

dobry pomysl,ale slaba zemsta, moze cos winnym stylu, bardziej brutalnym,powiedz mu ze niech nie mysli ze ty mialas orgazm ty tylko udawalas,hee niema nic gorszego dla faceta jak to uslyszec, i powiedzt mu ze ma za malego fiuta,i niech nadal laski szuka na sex,heee

Gość Spojrzenie
Mój były facet teraz spotyka się z inną, myślę, że największa kara dla niego, to żeby ta jego laska zobaczyła, że on potrafi być niewierny i go rzuci. Tylko kto go poderwie?