Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość granadka

zemsta na facecie bedzie słodka !

Polecane posty

Gość tez wykorzystana..........
moja zemsta była słodka ;) Wystarczyło poprosić ładną koleżankę, żeby nawiązała z nim znajomość i się z nim umówiła. Oczywiście po randce poszli do niego i kiedy on zaczął się za nią brać a ona zdjela jego spodnie to zaczęła się śmiać, że ma małego i takim czymś to on jej nawet w nosie nie podłubie :p Żałuję tylko, że nie widziałam jego miny bo ponoć mało się nie rozpłakał :) Później ta koleżanka oczywiście rozpowiadała po znajomych jakiego ma małego wacka :p Koleś nie mial zycia

Gość Spojrzenie
Ale żadna moja koleżanka nie poderwie go bo ona raczej zna wszystkie... może któraś w Was chce się pośmiać?

Gość eeeeeehhhhhhh te baby
głupie jestescie strasznie.... za własna głupote sie chcecie mscic. Ja bymsobie samej nie podaroewała takiej głupoty a nie jemu. Głupie baby które nagle chca byc cwane. Szkoda ze nie byłyscie cwane bedac z nim :)

Gość zemsta zawsze jest słodka:)
Ja również szukam zemsty na faceta!dziewczyny nie słuchajcie tekstów innych że się poniżamy w ten sposób, faceci to podłe kut*sy, najpierw nas nakręcają na siebie, jak się zaangażujemy to wykorzystują nas i porzucają! to oni poniżają nas a nie my siebie! czas na zemstę! ja jestem chętna pomóc autorce forum:) skąd dziewczyny jesteście?ja jestem z Wrocławia! złączmy siły i pomóżmy sobie nawzajem:) kto jest za moim pomysłem?:)pisać:)

Gość zemsta zawsze jest słodka:)
A co do pomysłu z chorobą to uważam za głupi i nierozsądny, z takich rzeczy się nie powinno żartować. Ale są inne sposoby na dobrą, satysfakcjonującą zemstę:) tylko samemu ciężko coś wskurać:)

Gość gość
Moja zemsta... Zaszłam w ciążę, był najszczęśliwszy. Wtedy odeszłam. Chcesz się zemścić? Daj komuś to, co najsłodsze, a potem już nigdy.

Gość gość
ja się właśnie już zemściłem na mojej blondi ;)

Gość gość
Temat sprzed 9 lat, ale ok ta idiotka pewnie dalej siedzi i myśli jak się zemścić.