Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boginiii

Pomocy...co mam zrobic

Polecane posty

Gość Boginiii

z gory dziekuje....Znam sie z chlopakiem od paru ladnych lat...kocham sie w nim do szalenstawa innym mowie ze go nie nawidze...no i ostatnio...chcialam w nim jakos znalesc cos....co by mu sie we mnie spodobalo...ale zapytalam sie go o cos...a on sie pyta czy mam jeszcze jakies pytania...powiedzialam...pewnie...i zadawalam mu pytania dosc prywatne...i gdy zaczelam cos o sobie mowic...lub takie realne pytania...mowic...to on powiedzial ze go zanudzam...ze juz mnie tak nie lubi oklamalam go powiedzialam ze go nie kocham mmam go gdzies...ale co gorsza nie moge o nim zapomniec....nie moge pomozcie mi co mam zrobic...zeby zapomniec..ze go kocham ze on istnieje...z reszta bedzie jeszcze jeden rok w liceum....:)...ze mna :(:(///... i on teraz mnie nie nawidzi jak mu spojzrec w twarz? co robic? pomozcie

Gość Boginiii
Z gory soorrki...ale ..sory szybko pisalam aby dostac szybką informacje mloda....? mam juz prawie 18

Gość Boginiii
Jak tu pani powiedziala jestem mloda....nastolatka...mlodziezowy jezyk w internecie nie zawiera takich znakow jak Ł,ó,ą,ć,ę

Gość no faktycznie
jak masz PRAWIE 18 lat to już lekko starawa jesteś. Bez komentarza....

Gość Boginiii
Ah,,,nie chce sie klocic ani nic...potrzebuje tylko waszych porada

Gość i jeszcze nie wie co to jest
interpunkcja.

Gość wziąć się do nauki