Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wieska_xD

Mój chłopak kocha mojego brata POMOCy !!!!!!

Polecane posty

Mam pewien bardzo duż problem. Od kilku miesiący spotykam się z pewnym chłopakiem moja rodzina już go zaakceptowała i wszystko było pięknie ładnie ale do czasu :( Mój chłopak zaprzyjaźnił się z moim bratem co mi nie jest na ręke. Zaczeli razem wychodzić na miasto spotykać się. On spotyka się czesciej z moi bratem niż ze mną. KIedy moi rodzice wyjechali sami na wakacje ja i mój brat zostaliśmy sami w domu. Oczywiściemó j chłopak wtedy u nas nocował. Czasmi w nocy kiedy się budziałam nie byo go ze mną. Ale nie przejmowalam się tym. Az pewnego dnia kiedy wyszłam na zakupy z koleżanką i wrócilam dużo wcześniej zobaczyłam ich razem w salonie na kanpie tylących się do siebie i całujących się i dotykających się. Wyszłam jak najszybciej z domu żeby mnie nie zauważyli i udało mi się ale to się powturzyło. Oczywiście kiedy byłam sam na sam z moim chłopakiem udawałam że nic sie nie dzieje tylko juz nie miala ochoty go całować. I potem po 2 dniach znowu ich widziałam tym razem w kuchni. mój brat się opierał o szafkę kuchenną a mój chłopak chociaż juz nie mój chyba oparł się do niego muskał go ustami dotykał w okolicy krocza to było straszne... Nie wiem co mam robić przerwać te zmowe milczenia czy dalej to ciągnąc czy zakączyć związek z nim czy co ?

Gość ejbisi
hehe jeśli to nie ściema, to zrozum ze twoj chlopak jest z toba tylko po to zeby byc blisko twojego brata. ile macie lat?

najgorsze jest w tym że to nie ściema ...;( ja mam 17 a on 19 a mój brat 20 I co ja mam zrobić.. Co ja źle zrobiłam ? jak wogóle mogło do tego dojść

Gość ejbisi
Nic źle nie zrobiłaś, po prostu twój brat i twój chłopak są gejami i się sobie spodobali. To nie twoja wina. Lepiej powiedz im ze wszystko wiesz i zapomnij o nim jak najszybciej. On juz taki jest i tego nie zmieni.

boje się ich reakcji ... ale zakonczenie tego chorego związku było by najlepsze ... a było nam tak dobrze razem ... Eh ...

Gość hehe ale dobre

Gość znajdz sobie dziewczyne
albo nawet transwestyte :D

Gość wcale nie musi być gejem
może jest bi-seksualny- skoro współżyje i z Tobą. Jeśli ci z nim dobrze- spróbuj go jakoś odwieść od brata. Albo to zaakceptować.

Gość Gejsza2
to szykuje sie trójkącik :D

Gość Gejowski
Po prostu twoj chlopak jest biseksem (skoro współżyl także z toba). I musisz siez tym albo pogodzic i zaakcpetowac albo pozsukaj sobie innego - heteroseklsualnego ... Nie ma w tej sytuacji innego wyjscia.

Gość rrrrrrrrr
jedno jest pewne, nie możesz dalej ciagnać tego związku. on jest z toba żeby spotykać sie z twoim bratem. jak sie rozstaniecie to jeżeli oni będą chcieli sie dalej spotykac to prędzej czy później będą musieli się przyznac do swojej orientacji. jestes młoda, nie trać czasu na to żeby ratowac cos czego uratować juz pewnie nie można

Gość zna trójkąt homo-hetero
może trójkącik? nie wiem czy byłoby to najzdrowsze... Raczej daj sobie spokój z chłopakiem twojego brata :/

Gość nopytanie
z całym szacunkiem ale na miejscu twojego ojca twojego brata wyjebał bym z domu i na dodatek sprzedał parę botów tamtemu twojemu chłopakowi

"z calym szacunkiem" ?? Taaaaa....pokazujesz tym wirtualnym kopem, jak szanujesz brata i chlopaka autorki...

Gość hkhjkl
Geje też mogą współżyć z kobietami, ale nigdy w żadnej się nie zakochają. Wielu gejów miało kiedyś dziewczyny. Kobieta też ma tą męską dziurkę i tam taki gej może ładować. :P

to nie kwestia tej, czy innej "dziurki"... Chlopak autorki, byc moze, za wszelka cene stara sie byc "normalny" i probuje stworzyc zwiazek z kobieta. Natura jednak wie swoje... Takie uklady nie maja szans. Chyba, ze dziewczyna swiadomie zdecyduje sie na "biale malzenstwo" lub uklad trojkowy (o ile jej chlopak faktycznie jest biseksualny). Szczerze jednak odradzam tego rodzaju rozwiazania, o ile w przyszlosci autorka nie chce popasc w glebsze problemy. Zakochana i...odrzucana. Jesli jej partner jest homoseksualista, ona predzej czy pozniej, przegra walke o jego uczucia z jakims chlopakiem... Lepiej przeciac to teraz. Dla calej trojki lepiej.

Gość moja mamma
Ona ma dopiero 17 lat!!!moze miec 10 facetow a wy odrazu o malzenstwie.przeciec to jest jeszcze dsziecko