Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mega Ździwiony

Do Kobiet. JAK ZAREAGOWAC?

Polecane posty

Gość Mega Ździwiony

Mam bardzo delikatną sprawe, dwa dni temu kupilem dziewczynie złotą kolie, jubiler powiedzial ze to jeden z najładniejszych modeli a dziewuchy ktore tam pracowaly az piszczały z zazdrosci...wracam do domu, wręczam, a księżniczka mowi ze złoto noszą tylko na wsi...Nie jestem typem ktory obnosi sie z pieniędzmi itp, sam nie nosze bizuteri bo to raczej babskie zabawy, ale troche mnie to wkurvilo tylko nie wiem czy to moja wina, czy jej sie w glowie pojebalo ? Boje sie ze z czasem kupie mieszkanie i uslysze ze w 3 pokojach to mieszka tylko hołota np. Nie odniose juz tego, trudno niech strace mam swoj honor, ale co wy o tym myslicie czy tez byście sie tak zachowaly?

Gość bdg
Cóż, współczuję. Tekst ta twoja dziewczyna puściła prostacki a opinia o złocie to chyba pochodzi jeszcze gdy polski rynek był zalewany... tombakiem imitującym złoto z Rosji, lub rosyjskim złotem o nieciekawych wzorach. Twojej dziewczynie brakuje klasy.

Gość też nie lubie złota
ale na pewno bym sie tak nie zachowala jak "ksieżniczka".🖐️

Gość raoammaxxx
No coż, powinna grzecznie podziękować, cokolwiek sobie pomyślała. Gorzej byłoby z noszeniem, skoro jej się nie podoba. Chłopie, a przyszło ci do głowy ją zapytać, wybadać, przyuważyć, czy ona złoto nosi? Szczerze? Ja tez nie lubię złota, noszę tylko srebro i miałaby z takim prezentem duuuuuży kłopot.

Gość raoammaxxx
Na drugi raz nie uszczęśliwiaj jej na siłę. Wiesz, dawanie prezentów nie polega na sypnięciu kasą. To trochę bardziej skomplikowane.

Gość Mega Ździwiony
uff, czyli jednak to nie moja wina. No to teraz koniec prezentów i basta.

Gość jakaakka
A on to ma klasę? Lezie do jubilera, wywala kasę na drogi naszyjnik, licząc że się laska posika z radości bo złoto i drogie. Do głowy mu nie przyszło sprawdzić jakoś wcześniej czy nie uszczęśliwi jej na siłę.

Gość Mega Ździwiony
kupilem jeszcze wycieczke egzotyczną wiec za późno bo sam tez chce pojechac, ale po powrocie nie dostanie nic :D

Gość taka jedna ona
Masz rację pojebało jej się w główce. Za prezent (nawet nietrafiony) wypada podziękować. Ciekawa jestem ja ona by się zachowała gdyby to była odwrotna sytuacja. Płacz ,złość i tygodnie cichych dni...współczuję Ci tej twojej "księżniczki".

Gość Mega Ździwiony
Nie liczylem ze sie posika bo ma tatusia ktory moze jej kupic osiedle. Chcialem tylko tak od siebie cos zaoferowac kurwa

Gość s fuuuuuu
Twoja twoja. Wywalić kasę na prezent to nie sztuka. Sztuka - kupić coś, co naprawdę uszczęśliwi obdarowanego.

Gość faafmmm
Dupek z ciebie. Trzeba było najpierw pomyśleć, czy to dla niej właściwy prezent.

Gość Mega Ździwiony
ooo? haha

Gość dalakakak
No dobra, tylko jakby się dziewczyna ucieszyła, to potem musiałaby nosić to "cudo".

Gość Mega Ździwiony
Rzucic jej nie moge bo prawda prawdą, jest chamką ale jest słodziutka, pachnie, ma gładką skóre i to wystarczy. Ale i tak dzieki za odpowiedzi :P

Gość eaoiu
Osobiście bym też pogoniła faceta z takim "prezentem". Tzn pogoniła z powrotem do sklepu, żeby oddał.:)

Gość hmmm.........
coś kapryśna ta twoja kobieta, z drugiej strony może dobrze wiedzieć co twoja luba lubi a co nie, intencje były dobre i to się liczy powinna podziękować i ewentualnie następnym razem weź ją ze sobą :D

Gość ja też nie lubię
żółtego złota i mój chłopak wie o tym tak na wszelki wypadek :P ale gdybym je od niego dostała to na pewno nie powiedziałabym mu czegoś takiego. na Twoim miejscu oddałabym to spowrotem do jubilera a dziewuchę kopnęla w doopę :D

Gość prawdaz
Masz prawo zareagowac wkurzeniem, bo za prezenty sie dziekuje , nie wazne jak bardzo sie nie podobaja(mnie tak przynajmniej nauczono) Jednak chyba wiesz ze zwiazujac sie z ksiezniczka trafic w gusta jest trudno i owe zachowania pewnie masz na codzien, w mniej dosadnej formie :o Poznawaj swoja ksieznczke, co lubi ale jednoczesnie jej tak nie rozpieszczaj. Kup jej nastepnym razem jakis gowniany srebrny naszyjnik i juz:P

Kocham złoto, kocham , uwielbiam próba 585 albo wyżej, ja gdybym dostała taką złotą kolię chyba bym orgazmu na miesjcu dostała, haha a :))

Gość ja też nie lubię
chłopie na świecie jest pełno słodziutkich, pachnących kobiet o gładkiej skórze! Twoja jest najwyraźniej snobką, bo jej reakcja wyraźnie na to wskazuje! teraz to biżuteria, a potem będzie to samo z samochodem, domem... nie nadążysz zarabiać na zachcianki swej `pani`