Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelcia222

chlopak mnie po prostu po pie*** lił

Polecane posty

Gość karmelcia222

hmm pracuje w pubie on jest staly koientem tam sie poznalismy umowilismy poszlismy do niego na film piwko przytulalismy sie i claowalismy i tyle. mial sie odezwac, mielismy sie jeszcze spotkac chcioiaz z gory powiedzail ze NIE CCHE ZWIAZKU. nie odzwal sie, przychodzi do pubu i praktycznie nie zwraca na mnie uwagi... cuzje sie jak kupa gowna :(

olej go i unikaj kolesi tego typu. masz fart że cie np: nie zgwałcil na chacie

Gość karmelcia222
jakies opinie ? prosze..

Gość karmelcia222
wydawal sie naprawde w prozadku a najgorsze jest to ze stgrasznie mi sie pociaga i jest dusza towarZystwa...zawsze go wszedzie pelno nie sposb unikac :( jak wytlumaczyc jego zachowanie?

Gość ggggggggg
jak wytłumaczyć zachowanie??????????:o szukał laski do bzyknięcie i tyle.Nie bzyknąl za pierwszym razem,nie będzie czasu marnował.Pół światu tego kwiatu olej gościa a na drugi raz naprawdę uważaj z kim idziesz "na chatę"

niektorzy faceci tacy sa ze w ogole nie można ich rozgryźć mysle ze powinnas zrobic mu na złość zajebisty makijaż zajebisty dekolcik i pokaz mu co stracil smiej sie i flirtuj a co ci zależy....?

Gość karmelcia222
ale mowil ze zabierze mnie do klubu, ze sie spotkamy, ze sie odezwie, odprowadzil mnie do domu dal calusa a teraz ? ? nie wiem co mam myslec. mowil ze nie chce zwiazku ale nie sadze zeby chcial mnie zrobic ... wydawal sie dobry i mily czuje sie jak dno, wiem ze to zalosne ale cuzje sie jak kupa gowna

Gość ggggggggg
wiem jak sie czujesz........niestety:o nie daj poznać po sobie.To on powinien czuć sie jak gówno.

Gość karmelcia222
staram sie nie dawac, staram sie smiac itd jak jetsem w pracy ale co z tego skoro on i tak NIE ZWRACA na mnie zadnej uwagi.zadnej. dzis wyszlam na papierosa na zewnatrza i on tam byl podeszla co tam u niego i w ogole on powiedzail ze ok cos tam chwilke i poszedl. zostawil mnie sama :o szokkkkk dlaczego tak ? dlaczego :(

dziewczyno to nie jest koniec świata lepiej ze dowiedzialas sie teraz jaki jest niz miała bys później cierpiec...nie wiadomo co sie kryje za tym jego teraźniejszym zachowaniem ale nie możesz czuć sie jak dno.sluchaj każda dziewczyna jest wyjątkowa i ty sie powinnaś tak czuc mimo i przydarzały ci sie jakieś sytuacje.to nie twoja wina ze facet okazał sie chamem

Gość ggggggggg
daj sobie spokój i nie szukaj z nim kontaktu.

Gość karmelcia222
jak sie mam zachowywac ?

Gość karmelcia222
wiem z ejestem zalosna ale strasznie emocjonalnie podchodze do tkaich rzeczy:( \nawet zwykly flirt czasmi a ja od razu niewiadomo co mysle.. czemu taka ejstem? ja nie chce........

Gość Andrzejka
znamy ten typ. to koles ktory potrafi oczarowac kazda laske aby ja potem wykorzystac!!!!!!. jak mu od razu powiesz ze z sexu nic nie bedzie to odpuszcza i wiecej energii na ciebie nie bedzie tracic. pojdzie gdzie indziej szukac latwej dupy

myślisz ze tylko ty cierpisz zmilosci czasami lepiej pocierpieć ze względu na to ze sie pomyliłaś bo on okazał sie draniem niz po 2-3 latach jak cie zdradzi lub zrobi w huja!!zapomnij o nim!śmiej sie przecież tak naprawdę nic nie straciłaś!jedynie zyskałaś dystans do facetów!!

Gość kto wyrzuca moje posty
przyznac sie