Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co o tym myslec

Prezent na slub

Polecane posty

Wzielismy slub, co prawda tylko cywilny i zrobilismy male przyjecie (skromne ale jednak troche kasy wydalismy) ale strasznie sie zdziwilam na prezent jaki dostalismy od moich juz tesciow. Dostalismy komplet poscieli i to nie jakiejs eleganckiej tylko najtanszej z kory co po jednym praniu zamienila sie w szmatke. Jestem w szoku, nie liczylam na niewiadomo co, bo mialo byc skromnie ale mogli nam zrobic chociaz jakas trwalsza pamiatke. Nie chodzi tu o to ze nie maja kasy, bo odkladaja sporo. Po prostu sie zdziwilam ze nie zalezalo im zeby kupic nam cos co bedziemy mieli przez dlugie lata jako pamiatke z tego dnia. Musialam sie wyzalic. A teraz mnie pewnie zwyzywacie ale co tam. Chce poznac wasze opinie

Gość zielony soczek
ja miałam ślub kościelny,mój mąż sam sobie zrobił wesele...rodzice nie dołożyli mu ani złotówki....a na prezent dostaliśmy od nich pusty telegram :O

a pojawili sie na slubie?

moze ktos jeszcze sie wypowie...

moze masz racje, ich drugi syn jak bral koscielny to dostal w prezencie samochod i sfinansowali mu cale wesele. Ale my nie chcemy zeby nam ktokolwiek cokolwiek finansowal. Jesli zachce nam sie koscielnego to sami za to zaplacimy. Zaluje ze po prostu nie bedziemi mieli jakiejs trwalej pamiatki, typu ladny obrazek, jakies sztucce czy cos co moglabym pokazac dzieciom albo wnukom i powiedziec ze dostalismy to z okazji slubu