Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pawel21

Sluchajcie sa wakacje no i nie ukrywam,ze mozze gdzies sie trzeba

Polecane posty

Rozerwac po prostu pojsc na dyskoteke jakie polecacie w Warszawie gdzie sie czujecie bezpiecznie dziewczyny gdzie jest was duzo ?? Znacie jakies swoje ulubione miejsca

Wiesz, Pawełku, przypadkiem się składa, ze jestem Warszawiakiem, chodnikowym równym chłopakiem... ;) A na dyskoteki, gdzie chadzają małolaty (20-latki), to ja raczej nie chadzam, tak łatwo można syfa znaleźć, niż darmowy seks.

A kto tu mowi o syfie tylko pytam gdzie po prostu mozna sie bezpiecznie z ladnymi dziewczynami pobawic

O matko chce po prostu wiedziec gdzie zazwyczaj chodzcie. Gdzie jest bezpiecznie gdzie was dziewczyny jest sporo cos w tym dziwnego. A sex hmmm no cholera wszystko jest dla ludzi tylko nic na sile.

"krazysz"a ty gdzie sie bawisz zazwyczaj moze gdzie najczesciej chodzisz z koleznakami ?? Kurcze no caly tydzien w pracy naprawde w piatek sobota weekend jest troche wolnego czasu i tak spytalem co i gdzie

Gość blablabla blablabla
Feniks:classic_cool:

Gość unaka
haha 20 lat to małolaty?? chłoptasiu w tym wieku to wiele kobiet wychodzi za mąż bądz wychowuje dzieci. Małolaty to mają po 16 , 17 lat a nie 20.. A ty jak chcesz sobie na imprezez wyskoczyc to poprostu tam idz a nie pytraj sie gdzie. Wszedzie sa piekne kobiety. Zapytaj kolegów, poszukaj klubów na necie i poprostu sam sie wybierz

Ale mi nie chodzi o 16-17 letnie dziewczyny po prostu chcialbym wiedziec gdzie sie bawicie.No pewnie,ze sa wszedzie piekne kobiety widuje je na ulicy w autobusie tramwaju tak jak mowisz, pewnie ze wchodze na strony clubbingowe,ale tam jak wiesz kazdy klub sie promuje jaki to nie jest fajny i bezpieczny tylko opinii jest malo i w ogole jak sie je czyta to wlasciwie nie wiadomo gdzie sie wybrac.I dlatego wlasnie zalozylem topic.

Unaka co cie dzis ugryzlo w ogole tak mi odpowiadasz zlaska przeciez nie musisz odpowiadac jesli temat nie zalapie modeator skasuje topic i wcale sie nie pogniewam .

No nie watpie nie watpie,ze Unaka to fajna i sympatyczna dziewczyna ,ale ja teraz nie o tym

A wlasnie jak jest srednia wieku w klubie np feniks ??? Nic o tym nie pisza ?? ktos wie