Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajnikkkkkkkk

pytanie do facetów

Polecane posty

Gość zapytajnikkkkkkkk

jest para która jest ze sobą od 4 lat, chłopak jest zazdrosny i wiele zabrania swojej dziewczynie, nie ma wielu swoich znajomych, ona ma bliskie kolezanki z którymi chce wraz z chłopakiem jechac gdzies na weekend pod namioty, jedzie tam również brat koleżanki koleżanki, chłopak się wkurza że nie pojedzie bo nikt obcy nie bedzie oglądał jego dziewczyny w stroju kąpielowym. Czy to normalne zachowanie???

Gość stanowczo nie
daj sobie luzu z tym chlopakiem, lepiej teraz to zakonczyc, nim bedzie za pozno

Gość zapytajnikkkkkkkk
piszcie zalezy mi na opini

hmm.. przemyśl to wszystko.. facet nigdy cie na wakacje nad morze ani na mazury nie zabierze, bo przeciez tam jest tyyyyyyle plaż! koles idiota -,-

Gość mówię ci zwiewaj od typa
pozostawię resztę bez komentarza tylko zwiewaj od niego im dłużej z nim tym gorzej z doświadczenia wiem, że to się może niebezpiecznie skończyć :(

Gość zapytajnikkkkkkk
w dodoatku on myśli że wszyscy dookoła mnie podrywają ojcowie kolezanek, chłopacy kolezanek, jak nie jestem z nim zabrania mi chodzić w bluzkach z dekoltem :(

Gość mircio
Pewnie clopak bardzo mlody i kiedys mu powinno przejsc. Moim zdaniem wydaje sie mu, ze w ten sposob okaze swoja milosc. Pogadaj z nim i nie poddawaj sie takim oczekiwaniom i juz. Jesli kocha to zrozumie a jesli jest chorobliwie zazdrosny to sie obrazi i pojdzie precz a wted powinnas sie z tego cieszyc bo nie dala bys rady przy nim byc szczesliwa. Sprubuj jednak bo moze wcale nie jest chorobliwie zazdrosny. Nie konczy sie zwiazku 4-ro letniego bez powaznych rozmow i powaznych przemyslem. POWODZENIA

Gość to chyba jakiś muzułmanin
Oni tam zabraniaja kobieta jakichkolwiek kontaków z facetam spoza rodziny a jak wychodza na uliće to tylko oczy im widać..... :) powiedz mu niech jedzie do Arabii Saudyjskiej - kraj dla takich jak on

Gość zapytajnikkkkkkk
mamy po 22 lata Nie pojdzie precz to raczej aj musiałabym uciekać Niby jestem szczesliwa bo poza tymi rzeczami jest na prawde bez zarzutów, rozmowy są ale nic to niestety nie zmienia niby ma się poprawić a zawsze jest to samo... np dzis upalny dzien mozna by sie było isc gdzies poopalać z siostra czy kolezanka on nie bo nikt nie bedzie ogladał Cie w stroju... czy wy wszyscy tacy jestecie? jak traktujecie swoje dziewczyny?

Gość mircio
nie jestesmy tacy.

Gość zapytajnikkkkkkk
mam go rzucic? kocham go ale juz tego nie wytrzymuje... w dodoatku on uwaza ze postepuje normalnie, ze chłopacy którzy na to "wszystko" pozwalają nie kochają swoich dziewczyn

normalny zazdrosny facet... a mozesz nosic spodniczki? bo ja nie moglam jak bylam z takim jednym.. i nie moglam wracac sama z pracy :)

Gość zapytajnikkkkkkk
spódniczki tylko z nim... a w dodatku to ja nie jestem jakimś cudem natury, jestem dziewczyną o raczej przeciętnej urodzie ale on uważa że wszyscy na mnie lecą i na każdym kroku wszyscy beda mnie podrywać, może i czasem mogło by sie cos takiego zdarzac tylko nigdy nie dopuszczałam do takich sytuacji i zawsze byłam wierna...

no wlasnie bo to jest chora zazdrosc.. jak bedziesz mu na to pozwalac to bedzie coraz gorzej,, potem nawet w pracy nie bedziesz mogla rozmawiac z facetami, nawet na polu zawodowym, musisz mu jasno pokazac ze przesadza, i pojedz bez niego. pokazesz mu ze masz swoje zdanie i nie musisz robic wszystko tak jak on chce, napewno cie nie zostawi(bo pewnie tego sie boisz), tylko zobaczy ze jestes mu wierna ale chcesz tez normalnie zyc, bez chorej zazdrosci

Gość zapytajnikkkkkkk
z pracą też były jazdy bo zabraniał mi pracować teraz juz mu przeszło

To nie jest normalne zachowanie. Zmień faceta, bo zatruje Ci zycie chorobliwa zazdrością. Kiedyś moze zacząć Cię bić z powodu paranoidalnej zazdrości i urojeń, ze się gdzieś puszczałaś. Tak się to z czasem mniej więcej rozwija.

Gość tak napisał
i powiedz mi dlaczego napisałaś w temacie pytanie do facetów. chyba każdy facet napisze że lepiej żebyś się rozbierała i chodziła w bikini bo sobie popatrzy na coś nie swojego, raczej zapytaj kobiet ile facetów im czegoś zabrania i to jest normalną żeczą bo w każdym związku partnerzy postępują tak żeby nie ranić siębie na wzajem a Ty tym co chcesz robic mnie ranisz. kobiety nie traktują zakazu jako zabranianie tylko same wiedzą ze tak może nie powinny robić a Tobie to trzeba oznajmiać "bronić". Twoje pytanie do facetów podobne jest do pytania czy wolicie żebym chodziła nago czy ubrana? czym więcej będzie takich jak Ty tym większą będą mieli przyjemność bo będą mieli na co popatrzyć jek te "świnie". może zadaj pytanie czy kobiety powinny chodzić nago czy może mają coś ubierać na siebie. i jak myślisz co odpowiedzą ?? i tak chcesz postępować ?? 70% tych facetów to tacy co jadą na dyskoteke żeby sobie jak to się mówi zadupcyć i dla nich liczy się każda odsłonięta dupa. a 80% z nich nie wie co to jest miłość i nigdy do niej nie dorośnie. na takich opiniach się opierasz i chcesz żeby one Ci podpowiadały. no ale jesteś podobna do nich, liczy się tylko przyjemność no to może i powinnaś tak żyć jak oni piszą. ciekawe czy stworzyli chociaż jeden związek w swoim życiu który wytrwał tyle co nasz może o to ich zapytaj. jak się jest co 3 miesiące z inna to się nie zwraca uwagi na to jak ona się ubiera, byle tylko dawała to czego facet chce. później się taka jedna laska z drugą dziwią że je ktoś zgwałcił a jak miał tego nie zrobić ja się chodzi z dupą i cyckami na wierzczu. to są części ciała które powinna widzieć jedna osoba na świecie. no chyba że się jest dz.... no to zawód na to nie pozwala TO JEST MOJA ODP NA FORUM TYLKO NIE CHCE MI SIĘ TAM LOGOWAĆ dla wszystkich mądrych głów które pisały te posty

Gość NordyckiWładcaTuborg
W rzyciach sie dziewojom poprzewracało. Dupę schować i marsz do kuchni nam jadło gotować!

Gość Anonymous 4chan
Najlepiej daj sobie spokój z nim i daj dupy komuś, bo to potraficie najlepiej.

z praca? dziewczyno daj sobie z nim spokoj Koles kiedys bedzie chcial zebys siedziala w domu i bawiła dzieci zobaczysz staniesz sie jego niewolnicą Znane sa takie przypadki....