Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czikiii243

Bardzo się martwię.Prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość czikiii243

Pisze tutaj, ponieważ bardzo sie martwie. Jestem zestresowana tą sytuacja tak bardzo, że uniemożliwia mi to normlane zycie..:(.. W trakcie okresu i tuz po ( ok.7 dnia cyklu) miałam zbliżenie ze swoim mężczyzną.Nie uprawialiśmy seksu, jedynie pieszczoty.Przypuszczam jednak, że mogło dojśc do przeniesienia spermy na dłoniach..:(... Oczywiście to tylko przypuszczenia.Pewnie bym ich nie miała gdyby nie te głupie oznaki. 12 dnia pojawiło się krwawienie, które trwało tylko jeden dzień.. i nic więcej. Jestem w 15 dniu cyklu i nie pojawił się u mnie sluz owulacyjny.. który był zawsze.Martwie sie, ze moze to być oznaka ciązy ..? Zamiast niego jest na przemian sucho lub mały, grudkowaty , biały śluz.. Jstem bardzo zestresowana. mineło zbyt mało czasu aby wykonać jakikolwiek test..:(... Ale może ja przesadzam..? czy to o czym mówie może byc oznaką ciąży..?

Gość olaaaafaaa
a jaki masz zawsze ten owulacyjny sluz?? mysle ze przez takie cos raczej w ciazy nie bedziesz...test zrob jakos ok 12 dni od tej sytuacji.;)

Gość czikiii243
zwykle śluz był obfity, klejący, przezroczysty..teraz jest sucho a czami jest zołto-biały i bardzo mały.. grudkowaty. Mni też zajście w ciąze wydaje się mało prawdopodobne, zwłaszcza, ze podobno ryzyko zajscia w ciąze wtedy jest małe..ale.. te obajwy.. Nerwy mnie zjedzą.

Gość ccccccccccccccccccccccccccccc
mi sie wydaje ze bedzie ok..mi wczoraj pekla gumka;/ a spoznia mis ie okres juz 10 dni;/ robilam test i jest ok...wzielam na poczyttaku mieiaaca escapelle a jeszcze wczoraj mi pekla gumka..ale na samym poczatku tak ze nic nie powinno byc w srodku co? a pytam o sluz bo ja w 37 dniu cyklu mialam wlasnie taki widnisty przezroczytsy i duzo;/ dzisiaj juz grudkowate a nie moge znowu wazic tej tabletki 72 h bo jutro jestem caly dizne w pracy nie mam jak nawte isc do lekarza..i d tego to dla mojego organizmu to chyba za duzo;/

Gość czikii
Czy ktoś mógłby sie jeszcze wypowiedzieć..? strasznie się martwie.

Gość ArtSmart
W ciazy nie jestes napewno! A grudki moga byc oznaka jakiegos zakazenia, jak chlop maca palcami to czesto niestety bakterie przenosi:(

Gość bonnie_j
Pewnie to o niczym nie świadczy. Śluz często się zmienia a może dni płodne będziesz miała później... Od razu po okresie jest bardzo mała szansa na zajście w ciążę no chyba że twój cykl trwa 14 dni... Nie martw się tak i nie obserwuj swojego śluzu bo może mu głupio i dlatego sie maskuje ;-)

Gość jak to mozelwe ze masz 37dniow
y cykl???????????chyba powinnas sie zbadac.......

Gość kilitka
czikiii243.....ja przed okresem mam zawsze grudkowaty sluz... nie masz sie o co martwic wszystko bedzie ok.... mnie kiedys sie okres spoznial 2 tygodnie a tylko przez to wlasnie ze sie stresowalam ze ciaza .... nie warto sie denerwowac bo tylko przez ten stres opoźnia okres :)

Gość cziki
dziekuje za słowa otuchy ...;-) ja zamartwiam sie, że skoro śluzu owulacyjnego nie ma, to może owulacja wystąpiła u mnie właśnie w tych nieszczęsnych dniach kiedy byliśmy blisko siebie. Jestem strasznie zła, bo nie dopuszczałam do seksu, jedyne na co pozwałam to niewinne piesczoty..a tu i tak stres jest. Martwię się, że mogło ,,cos'' przenieśc się na palcach... Naprawde czuje sie psychicznie strasznie.nie spie, ciagle tylko chodze po stronkach o ciązy albo do toalety sprawdzać czy a nóż upragniona owulacja się nie pojawiła.. masakra. Na dodatek naczytałam się na ,,ciążowych stronkach'' , że na początku ciązy ma się właśnie taki grudkowaty śluz..ale dziekuje za słowa otuchy :*

Gość cziki
dziekuje za słowa otuchy ...;-) ja zamartwiam sie, że skoro śluzu owulacyjnego nie ma, to może owulacja wystąpiła u mnie właśnie w tych nieszczęsnych dniach kiedy byliśmy blisko siebie. Jestem strasznie zła, bo nie dopuszczałam do seksu, jedyne na co pozwałam to niewinne piesczoty..a tu i tak stres jest. Martwię się, że mogło ,,cos'' przenieśc się na palcach... Naprawde czuje sie psychicznie strasznie.nie spie, ciagle tylko chodze po stronkach o ciązy albo do toalety sprawdzać czy a nóż upragniona owulacja się nie pojawiła.. masakra. Na dodatek naczytałam się na ,,ciążowych stronkach'' , że na początku ciązy ma się właśnie taki grudkowaty śluz..ale dziekuje za słowa otuchy :*

Gość cziki

Gość czikii