Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 malauciekinierka

30 tys dolarow

Polecane posty

Go艣膰 malauciekinierka

oplaca sie z tym wracac do Polski??? Mam 27 lat i tyle bylam w stanie zaoszczedzic w tym kraju ...chce wrocic ale czy to wystarczy na otworzenie czegos z czego moglabym zyc???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 na waciki i kosmetyki
wystarczy. potem mozesz stanac na A1 i na zycie zarabiac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malauciekinierka
czyli wychodzi na to ze trzeba tu zapieprzac cale zycie zeby sie czegos dorobic...to tak jak w Polsce :(

Udost臋pnij ten post

nie kochana, w Polsce sie zarabia na debilach, a za granica debile zarabiaja :-0 znaczy zebrza, bo te twoje 30 tys. jest u nas warte teraz gowno :-0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malauciekinierka
Czyli sugerujesz ze jestem debilka? Typowo polska arogancja i ocenianie ludzi z gory a ja chcialam sie tylko poradzic bo nie bylo mnie w Polsce 3 lata a tyle sie mowi o zmianach...

Udost臋pnij ten post

sugeruje po prostu ze nie masz po co tu wracac. twoje dolary sa teraz gowno warte. sprawdzalas kursy walut? nie wiem komu chcesz zaimponowac, ale tyle to i ja zarobie w Polsce :-0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malauciekinierka
sprawdzalam i wiem ze to nie jest duzo....w ktorym momencie mojej wypowiedzi widzisz ze chce komukowliek zaimponowac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na tani samoch贸d wystarczy
:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malauciekinierka
a ile teraz wynosi wklad mieszkaniowy to moze jeszcze troche posiedze :D

Udost臋pnij ten post

dziewczyna zadala kulturalne pytanie nie mowiac \"ile to ona nie ma\" a Ty zamiast normalnie odpowiedziec to atakujesz ja. Ludzie skad w Was tyle zlosliwosci? :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaki wk艂ad
???? :classic_cool: Mieszkanie za metr kwadratowy w duzym miescie 5000 dolar贸w, w srednim 3500, ma艂ym 2500 :classic_cool::D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malauciekinierka
Jak widze takie wypowiedzi to odechciewa sie wracac do kraju..bez obrazy ale kultura nie grzeszysz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to zwolennicy PO
tacy s膮 "inteligentni", chamscy, butni i gardz膮cy reszt膮:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eeeeeeeeee tam
najlepiej t臋 kas臋 przeznaczy膰 na otworzenie firmy wPolsce.Najwa偶niejszy jest pomys艂. Ludzie, kt贸rzy "lizn臋li " troch臋 艣wiata maj膮 inn膮 perspektyw臋 i cz臋sto maj膮 pomys艂y nowatorskie. Czasami mo偶na co艣 z zachodu "podpatrze膰". A mieszkanie mo偶na kupi膰 nawet bez wk艂adu w艂asnego - 100% finansowane z kredytu. Ceny zale偶膮 od miasta. Lepiej nie zostawaj d艂u偶ej, bo dolar coraz bardziej tanieje :( Powodzenia 偶ycz臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malauciekinierka
eeeeeeeee tam dzieki za normalna wypowiedz...przeciez ja wiem ze to nie jest duzo...ale jak wyjezdzalam dolar nie stal tak tanio..poza tym nikt nie mowi ze sie tu ponizalam...tylko normalnie pracowalam jak wszedzie.... a co do mozliwosci czasowych to w soboty i niedziele mam taka mozliwosc:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malauciekinierka
a odlozyc przez te 3 lata moglam i wiecej ale przyjezdzajac tutaj mialam postranowienie ze bede zyc normalnie a nie ciulac wszystko do skarbonki....wiec przy okazjii ze troche zarobilam to i zwiedzilam, podszkolilam swoj angieski poznalam ciekawych ludzi...nie sadze ze w Polsce przez te 3 lata tyle bym zdobyla..sama, z wlasnej uczciwej pracy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wodnik szuwarek898
Poszukaj kogos zaufanego w Polsce, moze jakas przyjaciolka z liceum ktora tez ma troche odlozone i zrobcie jakas spolke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malauciekinierka
Podobno spolki sa fajne na poczatku a pozniej sa schody

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malauciekinierka
aha i dodam ze samochod juz mam wiec w razie wyjazdu zapakuje go w kontener i wysle do Polski....bo ktos tu mowil ze te pieniadze tylko na jakis marny samochod wystarcza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malauciekinierka
:D

Udost臋pnij ten post