Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Puszka

Jak zwichnąć sobie rękę?

Polecane posty

A ja ci pomogę puszka :-) Kiedyś czytałam ale nie pamiętam gdzie. Podobno jak szare mydło włożysz do zgiętej ręki i zwiążesz bandarzem i tak się prześpisz rano odwiążesz bandarz i gwałtownie wyprostuj rękę złamiesz ją sobie bezboleśnie A co do Black sheep i gray green wolf nie powinniście mówić że autor tego tematu jest głupi i bezmyślny bo może mądrzejszy od was. :-( A jak \'\'Puszka\'\' chce złamać rękę to niech sobie łamie przekona się sama że to zły pomysł :-)

Gość Grabol
Patrick muj pies: ej jak te mydło wsadzic pod zgiętą renke to gdzie pod nadgarstek czy renke?? prosze odpowiedz bede wdzieczny

Na poczatek to poczytaj slonce slownik ortograficzny bo z tym kiepsko a dopiero pozniej bierz sie za lamanie sobie rak Pisze sie mój a nie muj i ręka a nie renka:/

Gość ja pierdziuuu
ale ludzie maja naryte... jedna wpierdala gliste zeby schudnac ten czy ta chce swichnac lape. Kurwa nauczcie sie zyc i stawiac czola sobie i problemom a nie robic idotyzmy a za pare lat skutki sie pojawia. Nie bojcie boba, wszystko sie odezwie

A co do sposobu na zlamanie to syszalam ze ocet pomaga tyle ze nie wiem jak z reka bo o palcu slyszalam. Trzeba moczyc go dosc dlugo w occie ( nie mam pojecia ile) a pozniej wystarczy podobno uderzyc tym palcem np o kant stolu i kosc peka. Ile w tym prawdy nie mam pojecia a sama nie praktykowalam:)

Odezwie sie na pewno:) jak bylam malolata to robilismy z kolegami zawody w skokach do piaskownicy niby nic strasznego tyle ze my skakalismy z dachu garaży ktore staly obok:) Owszem skoczylam najdalej tyle ze zle postawilam noge i ja zlamalam :) Skutki odczuwam do dzis jak zmienia sie pogoda:) Nie dosc ze boli to czasem jak chodze to mam wrazenie ze przeskakuje i jest to dosyc bolesne:/ No ale jest przyslowie "Czego sie Jaś nie nauczy tego Jan nie bedzie umial" wiec jak chca jesc robale czy lamac rece( w lato miec gips przerabana opcja) to ich sprawa:P

Gość ;dd
Nom ja właśnie to zrobiłam... grałam na w-f i mi coś źle piłka siadła i ręka mnie teraz cholernie boli...;/ a teraz uderzylam w drzwi strasznie mnie boli ręka i mam chyba zwichniętą... a na czym można jeszcze złamać rekę w domu??

Gość gość
Może i zbyt późno napisałam ale napiszę . 1.Miej rękę wyprostowaną lecz taką żeby była przy twoim ciele. Następnie podnieś ją drugą ręką i podnieś równocześnie kolano. Ta pierwsza ręka która jest trzymana przez drugą musi zostać porządnie wcelowana w kolano czyli tak jakbys chciała w coś walnąć młotkiem. 2.Możesz gdy nikt nie patrzy walnąć w tą pierwszą rękę ale w te zgięcie ale tak z całej siły. 3.Spróbuj się przewrócić i żebyś podparła ręką którą chcesz złamać albo na zgiętą rękę którą chcesz złamać