Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syyyszkkia

CZY KTOS TUTAJ ZSZEDL SIE PONOWNIE Z EX wejdzcie

Polecane posty

Gość syyyszkkia

po jakim czasie sie zeszliscie???zalujecie tego czy warto bylo???dzieki za odp

Gość ewka769
Zeszliśmy się po 10 latach i jest... dziwnie. To on przez te wszystkie lata starał się utzrymywać ze mna kontakt, i spróbowałam. Ale chyba się rozczarował, bo teraz zachowuje się tak, jakbym nic go nie obchodziła. Nie przychodzi, nie dzwoni, chciałby, zebym to ja za nim latała, bo to ja go zostawiłam. Zmienił się, zresztą na gorsze. Coś jest w przysłowiu, ze dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki. Chyba odejdę, nie odpowiada mi ten związek.

Gość ewka769
Chociaż czasami ludziom wychodzi, spróbuj, moze warto. A dlaczego się rozstaliście i ile lat temu?

Gość Joe Black
Mieliśmy miesiąc przerwy zanim znów byliśmy razem. Mimo że to ja zerwałem, nie czułem się z tym dobrze. Później się dowiedziałem że ona też bardzo to przeżywała. Spotkaliśmy się i szczerze porozmawialiśmy - pomogło. Chyba było to nam potrzebne żeby zrozumieć czego chcemy, a na pewno mnie.

Ja zeszłam się z moim byłym po 6 latach, w tym czasie nie utrzymywaliśmy ze sobą kontaktów, zeszliśmy sie na równy tydzień, stwierdzam ze to była jedna wielka porazka :o

Gość
Po 7 miesiącach. Tydzień temu i jak na razie to trwa, jest calkeim fajnie ale ja czuję sie dziwnie. To chyba tyle.

i bedziecie sie czuc dziwnie....zawsze i wszedzie...ponowne zejscia nie daja satysfakcji spelnienia,nie daja tego czego człowiek oczekuje.Pojawiaja sie wypominania,pojawia sie rutyna ktora zabija spontan....czasami sie udaje ale to sa sporadyczne wyjatki,i zazwyczaj bardzo długo trzeba pracowac nad odbudowaniem czegos co zanikło::O:O:O

Gość kwiatuszek czerwony
Gdy zwiazek sie rozpada tzn ze cos jest nie tak. Mozecie wracac do siebie 100 razy ale i tak z tego nic nie bedzie bo wtedy to bedzie opieralo sie na wspomnieniach rzadko na wspolnej przeszlosci.