Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juuuuż

Marwaski wszystkich krajów łączcie się!

Polecane posty

Gość juuuuż
Znam do bólu i już mi niedobrze.....chyba sobie żygnę ,jak dalej poczytam sławetne topiki.....:P

Gość żałośni jesteście
a najlepiej niech kazdy z was pilnuje wlasnej dupy!!! Banda samozwańczych psychologów kafeteryjnych, uzurpująca sobie prawo do oceny życia innych. Te wasze żałosne przemyślenia świadczą tylko o was.

"który zbłądził chwilowo i z otwartymi ramionami przyjęłaby go na swe łono!" z tego co pamietam, to wpływ demonicznych praktyk jakiejś Marzeny... którą Pięknoumysłowy Marwasek nawet pobił gdy mówił źle o gnieździe - co tylko swiadczy o tym, że to facet z klasą :)

Gość juuuuż
Ale ten MARWASEK to spoko gość:classic_cool:i faktycznie ,co on winien,że pies na baby....no co?Bierze co dają i szuka dalej,widać poszukuje kobiety idealnej.....

Gość wnuk smirnofa
komiczne poleciles forum swojemu bratu ? juuz rodzine w to wciagasz? ;)

Gość dokładnie - żenada
jej sprawa co czuje i co myśli, w kazdym razie wylewa tutaj swoje uczucia i jej motywy pisania tutaj sa dla mnie zrozumiałe ale wy? nie wiem jaki macie cel szydząc z niej - spójrzcie prawdzie w oczy - to co robicie jest ŻAŁOSNE :O dobrze, ze wy wszyscy jesteście szczesliwymi, nie popełniającymi błędów ludźmi, którzy racjonalnie i z chłodnym dystansem do całego świata, wnikliwie oceniacie każda sytuację idąc przez życie jak jakieś roboty, nie czując kompletnie nic prócz pustki. gratulacje.

Wreszcie jakiś excytujący temat na przymierającej intelektualnie kafeterii :D Komiczne, chyba od dziś stanę się Twoją fanką:P

Gość juuuuż
No tak,i podziwiam JEGO umiłowanie wolności,też tak chcę......

Gość juuuuż
Wylewać uczucia to można w pamiętniku,a tu jest publiczne forum i każdy ma prawo do własnego na ten temat zdania!Nikt nie kazał autorce wywnętrzać się.....nie wszyscy należą do fanklubu Gniazda.A u niektórych z nas ,jej infantylne teksty budzą odruch wymiotny!!!!!

"nie wiem jaki macie cel szydząc z niej - spójrzcie prawdzie w oczy - to co robicie jest ŻAŁOSNE" :D:D Głupota w skrajnych jej objawach jest naprawde śmieszna :D A tak daleko idąca naiwność, to tylko kwalifikowana forma głupoty... To po prostu zabawne, choć humor to mroczny, że są tak naiwni ludzie... Upośledzeni, bo pozbawieni instynktu samozachowawczego... Podobno na uniwersytecie w Pawii, działała swojego czasu katedra marwaskologii prowadzono tam ciekawe badania, prowadzące m.in. do wniosku, że diabeł kusiciel - Asmodeusz odczytany wspak, ale przy użyciu zasad kabalicznych, daje nam właśnie imie Marwas... To o czyms swiadczy

Gość żałośni jesteście
juuuuż a kto ci karze to czytać? Widocznie lubisz takie rzeczy czytać skoro to robisz, a potem komentujesz w sposób bardzo żałosny. Infantylne to jest twoje zachowanie, bo tylko ludzie z umysłem niedorozwiniętego dziecka naśmiewają się z cudzego nieszczęścia. Sam/sama nie wiesz co cię czeka w życiu jeszcze. Uważaj żeby ciebie jakieś nieszczęście nie dopadło. Chociaż nie zawsze to co się wydarza w życiu jest zależne od nas.

Gość juuuuż
Jakkolwiek byśmy nie rozważali.....to zawsze będzie duże zapotrzebowanie,na MARWASKÓW i typy"marwaskopodobne"

" bo tylko ludzie z umysłem niedorozwiniętego dziecka naśmiewają się z cudzego nieszczęścia" jakiego nieszczęścia? ona jest zakochana, a on (wg niej) jest cudownym facetem.. gdzie tu nieszczescie? :D

Gość juuuuż
Czytam z nudów ........wszak są wakacje!:P

Gość imoen
Ta gniazdo jest jakaś uszkodzona, nie wszystko w niej chyba działa jak należy. Nikt tutaj raczej nie sugeruje, że powinna wzruszyć ramionami i zyc dalej, nie uroniwszy nawet łzy, to nierealne. Ale zdrową, normalną reakcją na wyrządzoną krzywdę (taką, która sprawia ze osobnik ma wieksze szanse na przezycie swoje i potomstwa), powinna być raczej agresja, nienawisc, ew. ucieczka z dala od "złego", jesli sadzi ze nie ma szans. Dlatego nikt tu nie potępia aż tak histerii jako samej histerii - porzucona ciezarna kobieta ma prawo czuc sie zle i nie postepowac w pelni racjonalnie. Ale jej odczucia - uwielbienie dla biednego marwaska - sa zupelnie nieadekwatne - zdrowiej by było, gdyby probowala podpalic mu dom, pchnąć go nozem albo w inny sposob zniszczyc zycie - wtedy mozna by jej doradzac, zeby odpuscila, bo szkoda miec problemy z prawem, ew. zeby robila to dyskretniej :D

Gość juuuuż
Poza czasem,który spędzam w sieci nieustannie ćwiczę się w "marwaskowatych zachowaniach"mam nadzieję niedługo osiągnąć zbliżone efekty,choć mam świadomość,że daleko mi do ideału....:(

10:50 żałośni jesteście Żadne z was nie przeżyło jakiejś traumy? Leczycie swoje kompleksy wyśmiewając się z osób, które cierpią. Tacy k**wa przewidywalni jesteście, że wiecie iż dany osobnik z którym macie do czynienia lub będziecie mieli nie zrobi podobnie ? Nie znacie ludzi a wysnuwacie jakieś chore teorie. Wyobraźni w sferze fantastyki wam nie brakuje. Zejdźcie z tej dziewczyny . Jak nie potraficie napisać jej dobrego słowa chociaż to zamknijcie swoje szydercze japy. Ta dziewczyna jest uzależniona od tego nieodpowiedzialnego typa. Hm, może ten prześmiewczy topic da jej do myślenia...? Źle jest wciąż żyć w świecie złudzeń.

Gość gniazdo ma piękną duszę
a wy tylko zakuliscie się w te pancerze, starzy, doświadczeni życiem wyjadacze, szkoda tylko, że tacy nieszczesliwi.

Gość juuuuż
Żałośni.....jak jesteś kobietą,to może na Tobie wyprubuję moje marwaskowate zalety......i poczyjesz się bosko,rajsko....a potem kop w dupsko,bo zasady są zasadami,i nie bierz tego do siebie.....taki już styl i urok Marwasków.......

Gość trtr
Haha! No składam hołd Marwaskom za wkład w zasilanie umysłów kobiet-idiotek fantazjami. Widocznie kobiety tego potrzebują. Już mniej cieszy mnie częsty efekt w postaci wypocin t.j. wynurzenia autorki topiku o jednym z Marwasków.

Gość juuuuż
NIESZCZĘŚLIWI?????????Nic mi o tym nie wiadomo!

Dziękuje Wam :)Co prawda nie powinnam ,bo monitor musialam umyc :( Przeżyje :)I tak sobie rechotam rech rech :)Nie ma to jak kafe :)

najpierw może powróć do drugiej klasy szkoły podstawowej, potem możesz coś poprÓbować :)

Gość imoen
Kto tu jest nieszczęśliwy? Chyba tylko gniazdo. Głupi ludzie też cierpią, i nie kwestionuje tego, że ich to naprawde boli. Ale to nie znaczy jeszcze, ze trzeba sie nad ta glupota pochylać i broń boze nie krytykowac. A poza tym ona cierpi na pretensjonalna wielokropkozę, tego nie da sie znieść.

najpierw może powróć do drugiej klasy szkoły podstawowej, potem możesz coś poprÓbować :)

Już Fromm twierdził, ze męczeńskie uczucie bez wzajemności pozbawione jest większego sensu dla zainteresowanych mogę w późniejszym terminie odszukać odpowiedni fragment "Sztuki miłości" tego autora chociaż w sumie, czy to by cokolwiek zmieniło w przypadku Gniazda i zwolenników takiej życiowej postawy? chyba nie...